ABOUT

I’ve always been interested in fashion. My mum tells I started to give her styling advice when I was only two years old and now it has come to a point that my husband refers to himself as “Sonja’s Ken Doll”….

I believe style comes from a creative mind, not a thick wallet. As a freelance actor I’ll never have a steady cash flow and that has made me think a bit outside the box. The social media is pressing us to consume more and more and get rid of stuff when it’s so last season. Meaning we buy stuff we think other people consider as trendy, not something we actually love, spending a fortune and hating it all six months later. Fashion disappears if we all start to dress like clones.

It can be hard not to feel the pressure seeing Instagram bursting of cool girls in their designer gear in fab exotic locations. My best advice is to only buy things you fall in love with at a first sight. It doesn’t have to be expensive to look polished. Mix old and new and stay true to yourself.

I’ll show you how to do it on budget.

img_5544

FIN: Olen aina ollut kiinnostunut muodista. Äitini kertoo, että aloin antaa hänelle pukeutumisneuvoja jo kaksivuotiaana, ja nyt mieheni kutsuu itseään Sonjan Ken-nukeksi”…

Tyylitaju ei tule paksusta lompakosta, vaan luovasta ajattelusta. Freelance-näyttelijänä minulla ei koskaan tule olemaan säännöllistä kuukausipalkkaa, ja se on opettanut minut ajattelemaan myös muotia ja pukeutumista vähän boksin ulkopuolelta. Sosiaalisen median paine kuluttamiseen ja jatkuvaan vaatekaapin uudistamiseen on valtava, ja se johtaa helposti siihen että kadotamme oman äänemme. Ostamme yhä enemmän vaatteita, jotka sosiaalinen media määrittelee trendikkäiksi, vaikka emme niistä edes itse pitäisi. On tärkeämpää saada kuulua tiettyyn, eksklusiiviseen joukkoon, kuin olla oma itsensä. Pukeutuminen on yksi helpoimpia tapoja tuoda omaa persoonaa esille, ja sellaisena se tulisi myös pitää. Muoti katoaa, jos kaikki ovat toistensa klooneja.

Itsevarmuuden säilyttäminen suhteessa omaan tyyliin voi olla vaikeaa, kun sosiaalinen media pursuaa kuvia trendikkäistä it-tytöistä designer-tamineissaan, aina matkustamassa upeisiin, eksoottisiin luksuskohteisiin. Paras neuvoni on ostaa vain sellaisia asioita, joihin rakastuu ensisilmäyksellä. Tyylikkyyden ei tarvitse olla kallista. Yhdistele uutta ja vanhaa, ja pysy uskollisena itsellesi.

Kerron, kuinka saat sen aikaan edullisesti.

xoxo, Sonja

For collaborations and inquiries please contact:
sonja.sorvola@gmail.com

fashion advice

 

Disclosure

This site contains affiliate links. That means, if you end up buying a product through the link on my blog, I’ll get a small commission (usually 5-20%) out of that sale. You won’t be charged anything extra for that. It’s a commonly used way for bloggers to get little extra income of out their hard work.

All products I link in my blog are something I have or would personally use, and/or would recommend even without an affiliate link. Not every product is eligible for affiliate links but if I think it’s the best I can recommend to you, then that’s what I’ll do.

STYLEFULLNESS is all about offering you affordable tips for being the most stylish version of yourself.

Tiedonanto

Tämä blogi sisältää yhteistyölinkkejä. Se tarkoittaa sitä, että jos päädyt ostamaan jonkun tuotteen blogissani olevan linkin kautta, minä saan siitä pienen (yleensä 5-20%) komission. Tämä ei maksa sinulle mitään eikä nosta tuotteen hintaa. Kyseessä on yleisesti käytetty markkinoitikeino, joka parhaimmillaan tuo bloggaajalle hieman lisätuloja.

Kaikki tässä blogissa linkkaamani tuotteet ovat joko sellaisia, joita olen itse käyttänyt tai haluaisin käyttää, ja/tai sellaisia joita voisin suositella ilman komissiota. Kaikki esittelemäni tuotteet eivät ole sopivia yhteistyölinkeiksi, mutta jos ne ovat mielestäni parasta mitä voin suositella, niin sen myös teen.

STYLEFULLNESSin päämäärä on tarjota Sinulle vinkkejä, jotta voisit olla kaikkein tyylikkäin itsesi – edullisesti.

 

%d bloggers like this: