10 Colourful Street Style Looks From Copenhagen Fashion Week To Inspire You

If there’s something Scandinavian women exceed in it’s wearing colour with confidence. Copenhagen Fashion Week took place last week and the street style was yet again a joyous carnival of all shades of the rainbow, perfectly displayed against the muted tones of the city’s architecture. It almost makes me wonder if all guests had a secret WhatsApp group where they agreed to wear nothing but colour. Nevertheless, it’s time to forget the fifty shades of beige and let these bright looks inspire your week – and your wardrobe.

FIN: Skandinavian naiset ovat ylivoimaisia värikkäässä pukeutumisessa. Sen todisti jälleen kerran viime viikolla järjestetyt Kööpenhaminan muotiviikot, ja ennen kaikkea katumuoti, joka loisti iloisesti kaikissa sateenkaaren väreissä kaupungin arkkitehtuurin hillittyä sävymaailmaa vasten. Alan jo epäillä, että kaikki vieraat olivat sopineet värikkäästä pukeutumisesta salaisessa WhatsApp-ryhmässä… Oli syy väriloistoon mikä tahansa, nämä kymmenen lookkia muistuttavat meitä siitä, että on aika hylätä ne 50 beigen sävyä ja kokeilla rohkeasti värikästä talvipukeutumista.

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: