The Best Street Style Looks From Copenhagen Fashion Week

Oh how I missed fashion week street style! Due to the pandemic, the last few global fashion weeks have been virtual and we’ve had a huge void in street style inspiration. Luckily things are looking up and last week in Copenhagen most brands opted for live shows (25 physical and 13 digital events). The program, which had a heavy emphasis on sustainability, included diverse industry Q&A’s and the anticipated launch of Vogue Scandinavia with Greta Thunberg on the cover.

Scandinavian street style has always been very distinct and recognisable and this year was no exception. Apart from the two staples of CPHFW, bikes and big smiles, bright colours and boldly feminine shapes flooded the streets. Many brands wisely took advantage of social media by dressing well-known street style stars in their garments on the day of the show. Here are some of the best street style looks from Copenhagen Fashion Week.

FIN: Voi kuinka olenkaan kaivannut muotiviikkojen katutyylejä! Pandemian takia viimeisimmät globaalit muotiviikot on järjestetty digitaalisena, joten olemme olleet pitkään ilman katumuoti-inspiraatiota. Onneksi pahin näyttää olevan takana ja Kööpenhaminassa viime viikolla useimmat brändit uskalsivat jo avata näytöksensä liveyleisölle (25 live- ja 13 digitapahtumaa). Ohjelma painottui vahvasti kestävään kehitykseen ja monipuolisten Q&A-sessioiden lisäksi muotiviikkojen alla julkaistiin kauan odotettu Vogue Scandinavia, kannessaan Greta Thunberg.

Skandinaavinen katutyyli on aina ollut hyvin oman laistaan ja tunnistettavaa, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Kahden Kööpenhaminan erityispiirteen, polkupyörien ja leveiden hymyjen lisäksi kadut täyttyivät kirkkaista väreistä ja rohkean naisellisesta muotokielestä. Tässä muutamia Kööpenhaminan muotiviikkojen parhaista lookeista.

@tineandrea
@thora_valdimards
@simonnygard
@pureelisabeth_
@prosenkilde
@oumaymaboumeshouli
@marianamachado____
@louisatheresa
@_mohammedch
@lillehoang
@kathrinemaron
@juliacomil
@idaeinarsdottir
@huddle_house
@fiahamelijnck
@fannyekstrand
@emmafridsell
@darjabarannik
@constantly_k
@charlottecmanning
@barbaragullstein
@b_keith
@annabelrosendahl
@andreward
@fannyekstrand
@prosenkilde

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: