How To Style This Season’s Knitwear

It’s the knitwear season! And I’m so excited about the new styles that have been hitting the stores lately. Still, if the pandemic has turned your finances upside down, I’m here to remind you that creativity doesn’t cost a penny. These styling tricks don’t require any purchases, just a new outlook on what you already own. If you’re in a transitional style rut – whenever the season changes, I find myself staring at my wardrobe with zero inspiration – here are five influencer-approved ways to wear your knits this autumn and winter.

FIN: On villapaitojen aika! Ja olen innoissani ihanista uusista neuleista, joita on viime aikoina putkahdellut kauppoihin. Jos pandemia on saanut taloutesi sekaisin, älä huoli, sillä nämä stailausvinkit eivät vaadi retkeä kaupoille, vaan jo olemassaolevien vaatteiden katsomista uusin silmin. Olkoon tämä muistutus siitä, että luovuus ei maksa penniäkään! Jos tyylisi jumittaa sesongin vaihtuessa kuten minulla, tässä on viisi takuulla tyylikästä tapaa stailata neuleesi tähän syksyyn.

Colour-coordinated

Match the bottom with your knitwear for a timeless and sophisticated look. // FIN: Ajaton ja tyylikäs look syntyy mätsäämällä alaosa sävy sävyyn neuleen kanssa.

The Peter Pan Collar

An oversized collar was one of last season’s micro trends so if you purchased one, this is is the way to bring the trend into autumn. Another option is to rummage through your mother’s old garments… // FIN: Ylisuuri Peter Pan -kaulus oli yksi viime sesongin mikrotrendeistä, joten jos sellainen löytyy kaapistasi, on tässä oiva tapa tuoda trendi myös syyspukeutumiseen. Toinen vaihtoehto on koluta läpi äitisi vanhat vaatteet…

Neutrals & Leather Trousers

This is the season for classics and simplicity. Wear your trusted leather trousers with a high-quality jumper in a neutral shade. // FIN: Tämä syksy on klassikoiden ja yksinkertaisuuden aikaa. Pue siis uskollisesti palvelleet nahkahoususi neutraalinsävyisen, laadukkaan neuleen kanssa.

The Slipover

I have to admit the slipover is not my cup of tea but these stylish ladies prove that it is a valid layering piece and a stylish alternative for long sleeves. // FIN: Slipoveri ei kuulu henkilökohtaisiin suosikkeiheni, mutta myönnettäköön, että nämä tyylikkäät leidit todistavat sen olevan varteenotettava vaihtoehto hihallisille neuleille.

Head-to-toe Knitwear

Can you imagine anything cozier than this? A knitted top with a jumper or cardigan and a skirt or pair of shorts is not a look only for the sofa – especially if you wear them with a pair of statement boots. // FIN: Voitko kuvitella mitään tämän mukavampaa? Neuletoppi yhdistettynä villapaitaan tai neuletakkiin, sekä neulottuun hameeseen tai shortseihin on asu joka kelpaa nyt muuallekin, kuin kotisohvalle. Erityisesti jos yhdistät ne näyttäviin saappaisiin!

Shop the post:

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: