Five Ways To Get Out Of A Style Rut When November Sucks

My November wardrobe is mostly about survival. It’s 99% about managing the cold weather, the wet (or slushy) pavements and the pitch dark mornings, and 1% of an afterthought of how it actually looks like. The style rut couldn’t get any worse. I don’t know a single person who would say November was their favourite month but take it as a challenge to push your creativity and styling skills. November outfits require clever layering and most of all, a good sense of humor.

FIN: Pukeutumiseni marraskuussa muistuttaa lähinnä selviytymistaistelua. Se on 99% kylmän ilman, suojatien ja jalkakäytävän välisen loskavallin ja loputtomalta tuntuvan pimeyden sietämistä, ja 1% ohimenevää ajatusta siitä, miltä se näyttää. En tunne ketään, joka tunnustaisi marraskuun lempikuukaudekseen, mutta ota se haasteena omalle luovuudellesi ja stailausnikseillesi. Marraskuussa pukeutuminen vaatii nokkelaa kerrostamista, mutta ennen kaikkea huumorintajua.

Puss In A Blazer

Doesn’t get more classy than this. Wear a blazer over a pussy bow blouse for that timeless, feminine chic. Your choice of footwear will determine the rest. // FIN: Tämän tyylikkäämmäksi ei marraskuu muutu. Ah-niin-trendikäs rusettipusero bleiserin alla takaa ajattoman ja naisellisen tyylin, mutta jalkinevalinnalla voit näyttää persoonallisuutesi.

@fashiioncarpet
@fashiioncarpet
@polliani
@polliani
@tesshell
@tesshell
@annasproul
@annasproul

Add A Fringe To It

Got an old jumper, skirt or a pair of trousers that could use an update? Head to your local craft store and buy some feather fringe to sew on the edges. Et voilà! // FIN: Oletko kyllästynyt vanhaan villapaitaan, housuihin tai hameeseen tai housuihin jotka kaipaisivat hiukan piristystä? Hae askartelukaupasta höyhennauhaa ja ompele sitä lahkeen- ja hihansuihin tai helmaan. Et voilà!

@alicedetogni
@alicedetogni
@annasproul
@annasproul
@aliceperrella
@aliceperrella
@peonylim
@peonylim

All The World’s A Rainbow

Whenever you feel too depressed to get dressed, just wear all the colours at once. Don’t even think whether they go along together or not, just do it. It’ll make everyone smile, yourself included. // FIN: Jos olet liian masentunut miettiäksesi pukeutumista, nappaa vain kaapista mahdollisimman paljon eri värejä ja pue ne päällekkäin. Älä mieti sopivatko ne yhteen, sillä ei ole merkitystä. Pääasia on se, että lookkisi saa takuuvarmasti kaikki hymyilemään.

@alicedetogni
@alicedetogni
@marianne_theodorsen
@marianne_theodorsen
@nnennaechem
@nnennaechem
@tamumcpherson
@tamumcpherson

Dip It In Gold

Sometimes you just need a little glamour in your life, and adding a metallic element will make practically any look more exciting. We can all use a bit of twinkle, even if we’re only heading for the office. // FIN: Joskus vain tarvitaan hiukan glamouria. Annos metallinhohtoa tekee tylsästäkin asusta jännittävän, eikä pieni kimallus ole koskaan pahitteeksi – edes toimistoarjessa.

@ninasandbech
@ninasandbech
@tamumcpherson
@tamumcpherson
@xeniaadonts
@xeniaadonts
@valerieanne16
@valerieanne16

When In Doubt, Go Tonal

The easiest way to elevate an outfit: stick to one color from head to toe. // FIN: Helpoin tapa luoda tyylikäs asukokonaisuus? Valitse yksi väri ja pitäydy siinä.

@marianne_theodorsen
@marianne_theodorsen
@babba
@babba
@gittabanko
@gittabanko
@ninasandbech
@ninasandbech

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: