Stunning Sportswear To Kick-Start Your Journey Towards Beach Body 2019

It’s January and every single gym in Helsinki is advertising a “Join now and get the first month free!” campaign. It happens every year. Fed up with binge eating (and Netflix) we’re getting a grip of ourselves: accepting Dry January challenge and eagerly hitting the gym to reach that desired bikini body five months. But on Valentine’s Day at the latest, this discipline is long gone. So, how to maintain the goal-directed attitude and not give up when the pink cupcakes, marshmallows and champagne enter the room? With such beautiful sportswear you just have to wear it several times a week. And since you can’t go to work in a sports bra and leggings….. (Or, why couldn’t you?)

FIN: On tammikuu, ja kaikki Helsingin kuntosalit mainostavat “Liity nyt niin saat ensimmäisen kuukauden treenit veloituksetta!” -kampanjoita. Sama kuvio toistuu joka vuosi: joulumässäilyyn kyllästyneinä päätämme ottaa itseämme niskasta kiinni, julistamme pitävämme tipattoman tammikuun ja säntäämme salille. Hashtag bikinikuntoon 2019. Mutta tällä kurilla on taipumusta hiipua ja viimeistään ystävänpäivän tienoilla leivokset ja skumppa houkuttelevat enemmän kuin juoksumatto. Mikä siis avuksi? No tietysti urheiluvermeet jotka ovat niin ihania, että niitä on pakko päästä käyttämään. Ja eihän niitä nyt töissä tai baarissa voi pitää (paitsi – miksei?).

ATHLETA

Besides taking sustainability and women’s empowerment seriously, this brand makes amazing cup-sized sports bras up to DD. // FIN: Paitsi että tämä Gap-ketjuun kuuluva brändi työskentelee kestävän kehityksen ja naisten voimaannuttamisen puolesta, se myös valmistaa ihania kuppikoon mukaisia urheiluliivejä DD-kuppiin saakka.

athleta glory bra
Glory 2.0 Bra, available in B-DD cup
athleta eclipse
Eclipse Tight, available in XXS-XL
athleta en pointe leotard
En Pointe Leotard, available in XS-L

PURE BY LUCE

Another eco-friendly brand to check out. Pure by Luce is based in Belgium and uses sustainable European materials to create sportswear in exotic prints. The brand’s slogan is good karma activewear. // FIN: Toinen ekologinen vaatemerkki, joka on syytä tsekata. Belgialainen Pure by Luce käyttää kierrätysmateriaaleja ja on erikoistunut villeihin printteihin. Brändin slogan onkin good karma activewear.

pure by luce leggings
Naomi Cape Town Legging, available in XS-XL
noemie tulum legging
Noemie Tulum Legging, available in XS-XL
ana tulum top
Ana Tulum Top, available in XS-XL

ASOS 4505

Introducing ASOS’s new fashion-forward activewear line. Besides gym clothing, 4505 has some particularly interesting skiwear. // FIN: ASOSin uusi sporttimallisto 4505 on trenditietoisen valinta. Erityisesti talviurheiluvaatteet ovat jotain muuta, kuin mihin urheiluliikkeissä ollaan totuttu.

asos ski metallic bomber
Metallic Ski Bomber, available in EU32-46
asos 4505 leggings
Gym Legging, available in EU32-46, also Petite and Tall lines
asos ski all in one
Metallic Ski All-In-One, available in EU32-46

H&M

H&M has probably the most affordable compression tights out there. And they’re not bad looking either. // FIN: H&M:llä on kenties markkinoiden edullisimmat kompressiotrikoot, eivätkä ne ole hullumman näköisetkään.

hm compression tights
Compression Tights, available in XS-XL
hm yoga pants
Floral Yoga Pants, available in XS-XL
hm bralet
Floral Bralet, available in XS-L

FREE PEOPLE

Free-spirited and bohemian activewear. If you love a good bodysuit or a catsuit, FP Movement is your place. // FIN: Urheiluvaatteita boheemeille, vapaille sieluille. FP Movement on täsmävalinta balettibodyjen ja haalareiden ystäville.

fp bodysuit
Dance All Night Bodysuit, available in XS/S or M/L
fp catsuit
Serene Catsuit, available in XS-L
fp top
Revelation Crop, available in XS-L

ZELLA

Sold exclusively at Nordström, Zella offers beautiful and serene yoga gear to start your year in zen. // FIN: Nordströmillä myytävä Zella valmistaa kauniita joogavaatteita joiden avulla vuosi alkaa ihan zenissä.

zella bra
Live In Racerback Bra, available in XXS-XXL
zella high waist legging
Static High Waist Legging, available in XXS-XXL
zella cashmere wrap
Cashmere Wool Wrap, available in XS-XL

Happy training!

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: