Get The Look: Ellie Slipintostyle

We’ll never get fed up with Parisian style, right? Ellie of Slipintostyle is yet another Parisian fashionista creating social media buzz with her stunning outfits and mesmerizing travel photos. Ellie hasn’t caught the attention of her over 30K followers by running after every new trend but by staying true to her individual style. “I tend to wear whatever I like regardless of trends. My mum would say it’s too out there but at least I have fun with it!” 

For someone who claims mom jeans and a statement t-shirt to be her go-to uniform, we see a lot of feminine dresses, bold jewelry and high heels spiced with colorful Caribbean influences. But where does she find inspiration? “Aside from good old magazines I’m inspired by street style accounts on Instagram and people watching on trendy Parisian areas.” This look combines two major street style trends of 2018, pointy mules and polka dots, but styled in a way that’s true to Ellie’s personality and aesthetics. “Do not be afraid to dare and experiment. Whatever you wear, wear it with confidence.” 

Remember her fellow Parisian Valérie-Anne? They share a repulsion for a certain piece of footwear. “Crocs. I still don’t get them.”

FIN: Mahdammeko koskaan kyllästyä pariisittarien tyyliin? Slipintostyle -nimellä Instagramissa vaikuttava Ellie on jälleen yksi esimerkki ranskalaisdaamien lyömättömästä tyylitajusta, eivätkä hänen yli 30 tuhatta seuraajaansa ole väärässä. Ellie ei ole saavuttanut suosiotaan kulkemalla valtavirran mukana ja tarttumalla jokaiseen uuteen trendiin, vaan hän pysyy sesongista toiseen uskollisena omalle tyylilleen. “Pukeudun niinkuin haluan, trendeistä välittämättä. Äitini mielestä tyylini menee joskus liian överiksi, mutta ainakin se on hauskaa.”

Ellien Instagram-tili pursuaa naisellisia mekkoja, näyttäviä koruja ja korkeita korkoja, joten tuntuu oudolta, että hän kertoo äitifarkkujen ja näyttävän t-paidan olevan hänen luottoasunsa. Mutta mistä hän löytää inspiraatiota pukeutumiseensa? “Vanhat kunnon muotilehdet ja Instagramin katumuotikuvat inspiroivat minua. Lisäksi tykkään katsella ihmisiä Pariisin trendialueilla.” Tässä lookissa yhdistyvät kaksi tämän vuoden kuuminta katumuotitrendiä; teräväkärkiset pistokkaat ja pilkkukuosi, mutta Ellie on stailannut ne oman tyylinsä ja persoonansa mukaisesti. “Rohkene kokeilla ja ottaa riskejä. Mitä ikinä puetkin päällesi, kanna se ylpeydellä ja itsevarmuudella.”

Elliellä ja hänen pariisilaisella kanssasisarellaan Valérie-Annella on yksi yhteinen inhon aihe: “Crocsit. En vieläkään tajua niitä.”

Slip into style
Photo: @slipintostyle

Shop Ellie’s look:

H&M Blouse | River Island Skirt | ASOS Satin Mules | Glamorous Straw Hat

Whose style would you like to see next? Comment with your favourite fashionista!

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: