Obsessing Right Now: All Things Linen

Nothing screams summer like white linen, be it clothing, bed linens, table cloths or curtains. There’s a certain Mediterranean notion to linen that resonates with most of us as an equivalent to a carefree holiday. Imagine the hot sand, deep blue ocean, freshly pressed olive oil, the smell of ripe lemons… Do I need to go on? While you might not have an Amalfi Coast vacation booked (at least just yet), you can still enjoy the lightness and airiness of this wonderful fabric. Luckily, this season’s high-street collections are full of beautiful linen pieces so at least you can imagine smelling the Mediterranean breeze.

FIN: Oli kyse sitten vaatteista tai sisustuksesta, mikään ei hengi kesää niin kuin valkoinen pellava. Moni yhdistää valkoisen pellavan kiireettömään, välimerelliseen tunnelmaan, jossa kuuma hiekka ja syvänsininen meri yhdistyvät kypsien sitrusten ja vastapuristetun oliiviöljyn tuoksuun… Jatkanko vielä? Vaikkei loma Amalfin rannikolla olisikaan (vielä) buukattuna, pääset kotonakin nauttimaan pellavan keveydestä ja helppoudesta. Myös ketjuliikkeiden valikomista löytyy nyt runsaasti toinen toistaan kauniimpia pellavavaatteita joiden avulla voit ainakin hetkellisesti kuvitella tuntevasi Välimeren tuoksun.

summer linen

1. Button-through midi dress, ASOS
2. Red striped jumpsuit, Miss Selfridge
3. Button-up top, Bershka
4. High waist trousers, Zara
5. Frilled top, Zara
6. Striped midi skirt, Marks&Spencer
7. Bardot midi dress, Topshop
8. Bow playsuit, Mango
9. Blazer, Topshop
10. Striped midi dress, Mango

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: