Get The Look: Annabel Rosendahl

Self-proclaimed ‘Scandi creative mind’, Annabel Rosendahl is yet another Norwegian influencer with an impeccable style. With a background in luxury fashion retail and after working with over 150 brands, Annabel now focuses solely on her blog and Instagram channel, sharing her daily looks with a keen audience.

Like many Scandinavian fashionistas, Annabel too is often seen wearing Nordic brands, like Ganni, Munthe and Acne Studios. Jeans and statement jackets are the cornerstones of her laid-back style but when it come to accessorizing, she’s a true master. Pay special attention to her bags and layered jewelry. This season is all about harmonious mismatch and so in this look, completely different items work perfectly together. When a normal person would have combined a check blazer and white tee with blue jeans and heels, Annabel went for bold yellow flares and baby pink trainers for a fashion-forward approach. Classic tortoiseshell sunnies and the timelessly elegant Acne bag tie it all together.

FIN: Skandinaavinen luova sielu, Annabel Rosendahl on jälleen yksi esimerkki norjalaisten somevaikuttajien tyylisilmästä. Työskenneltyään pitkään sisäänostajana luksusmuotiliikkeessä, Annabel keskittyy nykyään täyspäiväisesti blogiinsa ja Instagram -kanavaansa, tarjoten tyyli-inspiraatiota innokkaille seuraajilleen.

Monien skandivaikuttajien tavoin myös Annabelin asuissa vilahtelevat pääasiassa pohjoismaiset brändit, kuten Ganni, Munthe ja Acne Studios. Hänen rennon tyylinsä kulmakiviä ovat farkut ja näyttävät jakut, mutta erityisesti asusteiden suhteen Annabel on todellinen mestari. Täma sesonki on iloista tyylien sekoittelun juhlaa, ja tässäkin lookissa täysin eri tyyliset vaatekappaleet yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tavallinen ihminen olisi yhdistänyt ruutubleiseriin ja valkoiseen t-paitaan siniset farkut ja korkkarit, mutta Annabel rikkoo sovinnaisuuden rajoja keltaisilla, leveälahkeisilla housuilla ja vaaleanpunaisilla lenkkareilla. Klassiset, kilpikonnakuvioiset aurinkolasit ja Acnen ajaton laukku sitovat eripariset osat yhteen.

annabel rosendahl
Photo: @annabelrosendahl

Shop Annabel’s look:

Forever21 Blazer | ASOS Trousers | Adidas TrainersMango Leather Bag |
Carrie Elizabeth Initial Pendant

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: