Get The Look: Marianne Theodorsen

Norwegian fashion maven and cool mommy extraordinaire, Marianne Theodorsen calls herself a style chameleon and the description is hardly farfetched. Her signature look consist of artsy tattoos, minimal make-up and no-fuss hair but as for clothing – she’s clearly a mood dresser. I happen to love that all-over-the-place-kinda aesthetics as I often find myself in a similar situation, too. Of course there are current trendy staples like check blazers, pastel pink and polka-dots but the way she styles them is something really fresh, unique and – most importantly – fun.

To some extent, this outfit is incredibly tacky and kitchy. But that is exactly the charm of it. Marianne channels strong 90’s vibes with the rainbow crop top and bright yellow track pants but brings is some serious sophistication with a navy pinstripe blazer and cat-eye sunnies. That magazine print Acne bag is just a cherry on top.

FIN: Norjalainen muotiguru ja todellinen “cool mommy” Marianne Theodorsen kutsuu itseään tyylikameleontiksi, eikä määritelmä ole kovin kaukaa haettu. Hänen tyylinsä persupilareita ovat taiteelliset ja runsaat tatuoinnit, lähes meikitön iho ja huolettomat pese ja pidä -henkiset hiukset. Vaatteissa mennään kuitenkin laidasta laitaan ja tyylit vaihtuvat mielialan mukaan. Toki asuissa vilisevät myös tämän hetken kuumimmat trendit – ruutubleiseri, pastellipinkki ja pilkkukuosi – mutta tapa jolla Marianne ne stailaa on raikas, persoonallinen ja ennen kaikkia hauska.Rakastan Mariannen kaaosteoreettista estetiikkaa, sillä noudatan omassakin pukeutumisessani lähinnä ailahtelevuuden kaavaa.

Tämä asu on räikeydessään kitchahtava ja jopa mauton, mutta juuri siinä sen nerokkuus piileekin. 90-lukua kirkuva raitapaita ja kirkkaankeltaiset verkkarit saavat yllättävän mutta toimivan vastaparin terävistä kissalaseista ja liituraitajakusta. Jos Voguen kansikuvalla printatut muovipäällysteiset ostoskassit ovat vielä pelottavan tuoreessa muistissa, voi Acnen printtilaukku tuntua liian nopealta paluulta menneisyyteen. Tämän pilke silmäkulmassa luodun kokonaisuuden se kuitenkin viimeistelee täydellisesti.

marianne theodorsen
Photo: @mariannetheodorsen

Shop Marianne’s look:

Stradivarius T-Shirt | Topshop Track PantsB Young Blazer |
New Balance Trainers | River Island Sunglasses

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: