Get The Look: Laetitia Nimah Kutob

Nothing screams summer more than an all-white outfit. We’ve seen how to pull it off during colder months, too, but now it’s time to look less like Frosty The Snowman and more like a Riviera resident. Laetitia Nimah Kutob’s outfit is perfect for current season, when it’s warm in the sun but still chilly when even the tiniest cloud appears. Best known as Miss Mondo, this Stuttgart-based Instagram star sure knows how to create an effortlessly feminine look by layering different textures and shades of white. That knitted vest under a blazer is a genius move to give a little bit more warmth.

FIN: Mikään ei huuda kesää niin kuin kokovalkoinen asu. Jacey Duprie todisti tyylin sopivan myös kylmempiin kuukausiin, mutta tässä vaiheessa vuotta on jo kivampi näyttää Rivieran vakioasukkaalta kuin lumiukolta. Laetitia Nimah Kutobin asu on täydellinen tämänhetkiseen säähän, kun auringossa on jo lämmin, mutta pienenkin pilven sattuessa alkaa heti paleltaa. Miss Mondo -nimellä tunnettu stuttgartilainen Instagram-tähti jos kuka osaa rennon naisellisen tyylittelyn eri tekstuurien ja valkoisen sävyjen yhdistelyllä. Hihaton neuletoppi bleiserin alla on nerokas valinta, joka tuo pientä lisälämpöä.

missmondo
Photo: @missmondo

Shop Laetitia’s look:

Miss Selfridge Trousers | Marks&Spencer Linen BlazerMiss Selfridge Top |
ASOS BagOffice Leather Loafers

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: