Get The Look: Laura Comolli

laura comolli

Since starting her fashion blog Purses & I in 2010, Italian Laura Comolli has become one of the most followed style gurus out there. Her sleek bangs are a clear characteristics and a cornerstone of her colorful, ever evolving style.

After the season of minimal designs and neutrals bright primary colors and pastels are back on top. Not fancying the pastel trend? Stay true to your love for beige by incorporating just a hint of color in your outfit. Yellow not only screams spring but is also one of the most current colors to wear and Laura’s bright blue belt is like a cherry on top of this beige cake. As you can see, neutrals create a great base for almost any color to shine. Still, I wouldn’t go over the board with all accessories in different colors: Choose which items you want to accentuate and keep all the other ones simple.

FIN: Perustettuaan suositun muotibloginsa Purses & I vuonna 2010, italialaisesta Laura Comollista on tullut yksi aikakautemme seuratuimmista muotivaikuttajista. Silkkisestä otsatukasta on tullut Lauran tunnusmerkki, joka toimiin myös värikkään ja boheemin tyylin kulmakivenä.

Minimalistisen ja neutraalin kauden jälkeen peloton värien käyttö on taas pinnalla. Jos pastellitrendi tai päävärien yhdistely ei uppoa, pysy uskollisena rakkaalle beigelle lisäämällä asuusi vain pieniä värikkäitä yksityiskohtia. Keltainen on paitsi kevään ja auringon väri, myös yksi tämän hetken trendikkäimmistä, ja Lauran kirkkaansininen vyö toimii juuri sopivana kontrastina. Neutraalit beigen sävyt luovatkin hyvän pohjan, jossa väripilkahdukset pääsevät loistamaan. Valitse kuitenkin vain pari tehosteväriä ja pidä muu sävymaailma yksinkertaisena – koko sateenkaaren kirjoa ei kannata esitellä eri asusteissa.

laura comolli
Photo: @lauracomolli

Missguided Blazer | Nasty Gal TrousersPretty Little Thing Bodysuit | Orciani Belt | ASOS Hat

Have you tried wearing colorful accents in a beige look? Pic or didn’t happen!

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: