Get The Look: Danielle Bernstein

No one can hardly object that Danielle Bernstein has a distinct eye for style. Since launching WeWoreWhat in 2010 she has become one of the most successful personal style bloggers around, an inspiration for 1,7 million Instagram followers and even making it into Forbes 30 Under 30 list in 2017. It’s no wonder people love Danielle’s style: her laid-back aesthetics is a mix of urban sportswear and feminine ruffles. Besides running her cult-status blog, the 25-year-old has recently focused on her two fashion labels, Second Skin Overalls (Bella Hadid, Brittany Xavier and Chiara Ferragni are fans, to name a few) and Archive Shoes.

This outfit proves the brilliance of mixing neutrals. Danielle’s Nicole Miller jumpsuit is a great example of how a wrap front and pleats can turn a utilitarian khaki garment into something feminine. A great rule of thumb of tonal dressing is to mix and match different styles and forms so here, classic pieces like the beige trench coat and Chanel-inspired cap toe shoes make the outfit more interesting.

FIN: Danielle Bernstein on noussut kahdeksassa vuodessa yhdeksi maailman menestyneimmistä muotibloggaajista. Aloitettuaan WeWoreWhat -bloginsa harrastuksena vuonna 2010 Danielle on nyt paitsi 1,7 miljoonan Instagram-seuraajan suosikki myös Forbesin 30 Under 30 -listaama yrittäjä, eikä syyttä. Hänen rennon urbaani tyylinsä on juuri sopiva yhdistelmä sporttista katumuotia ja naisellisia röyhelöitä. Parin viime vuoden ajan Danielle on myös keskittynyt luotsaamaan kahta omaa mallistoaan, Archive Shoesia ja Second Skin Overallsia (mm. Bella Hadid, Brittany Xavier ja Chiara Ferragni ovat faneja).

Tämä asu on täydellinen esimerkki beigen hauskasta puolesta. Khakin värinen haalarikin voi olla naisellinen, kun valitset kietaisumallisen ja laskostetun version, ja sen parina klassinen beige trenssi ja Chanel-tyyliset avokkaat tekevät asusta kaikkea muuta kuin tylsän. Yhden värin pukeutumisessa hyvä nyrkkisääntö on yhdistellä erilaisia tyylejä ja muotoja. Näin saat asuun lisää kolmiulotteisuutta ja yllätyksellisyyttä.

danielle bernstein
Photo: @weworewhat

Shop Danielle’s look:

 

Monki Trench Coat | Boohoo Jumpsuit | Zara Shoes | Ray-Ban Sunglasses

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: