15 Pretty Low Heel Shoes To Complete Your Spring Wardrobe

If you love high heels you probably also know the not-so-pleasant side effects they bring about. A commonly known rule for finding comfortable shoes is that the heel hight shouldn’t exceed 3 inches or 7 centimeters. Luckily, in fashion we’ve come a long way from Alexander McQueen’s notorious Armadillo boots and Spring 2018 collections were all about low heels. From Erdem to Marc Jacobs and Proenza Schouler designers proved that femininity goes beyond sky-high stilettos. Scroll down to shop 15 incredibly pretty low heel pairs that won’t require a recovery workout.

FIN: Jokainen korkkareiden rakastaja tietää myös niiden ei-niin-miellyttävät sivuvaikutukset. Yleisesti tunnettu ohjeistus jalkaystävällisten kenkien valinnassa on pitää korko alle 7 cm korkuisena. Onneksi muodissa virtaukset ovat vieneet jo kauas Alexander McQueenin huikeista, mutta pahamaineisista Armadillo-nilkkureista ja kevään 2018 catwalkit täyttyivätkin toinen toistaan upeammista matalista kengistä. Suunnittelijat Erdemistä Marc Jacobsiin ja Proenza Schouleriin osoittivat että naiselliseen lookkiin ei tarvita kerrostalon korkuisia stilettoja. Rullaa siis alaspäin nähdäksesi 15 ihanaa matalakorkoista kevätparia, joilla voit huoletta viilettää koko päivän ilman särkyjä.

Low Heel Shoes Trend

Add these to your basket before they’re gone:

Mules & Slingbacks: Office | Miss Selfridge | Mango | Zara | Stradivarius

Courts: Mango | Topshop | Zara | NA-KDTopshop

Booties: Mango | Office | &Other Stories | Zara | Forever21

Which pair is your favourite?

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 

One thought on “15 Pretty Low Heel Shoes To Complete Your Spring Wardrobe

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: