Get The Look: Hanna Stefansson

hanna stefansson style

Oh, how much I would love to fold away my heavy winter jackets and show you a light and ethereal spring look, but the thing is, here in Scandinavia the weather is still nowhere near those temperatures. However, the color palette in Hanna Stefansson’s outfit is screaming spring. That bright red belt bag is such a fresh addition to the Swedish fashion blogger’s pale, almost icy outfit, reflecting her positive and playful image. Hanna is one of those rare influencers whose feed always makes me smile. She seems to enjoy life to the fullest and brighten up the day with her style choices.

To me, Hanna’s outfit is Scandi-Girl style at its best – cool, clean, minimalistic and relaxed. I think the Swedes got that in their genes… This is also the perfect transitional look when you’re thinking which winter items to take into your spring wardrobe. You have multiple top options (from cashmere turtleneck to light sleeveless) to go under that white suit and a lightly padded jacket will shield you from the cold breeze and occasional rain.

FIN: Voi kuinka haluaisinkaan jo pakata paksut talvitakit vinttiin ja esitellä teille jonkun ihanan kevyen kevätlookin, mutta ei tarvitse kuin katsoa lämpömittaria tajutakseen että vieläkään ei ole sen aika. Tässä ruotsalaisen muotibloggaaja Hanna Stefanssonin asussa väriskaala kuitenkin huutaa jo kevättä. Viileän vaaleaan kokonaisuuteen punainen vyölaukku tuo juuri sopivan piristysruiskeen, joka sopii täydellisesti Hannan positiiviseen ja leikkisään imagoon. Hän on yksi niitä harvoja muotivaikuttajia, joiden Instagram-kuvat saavat minut aina hymyilemään.

Hannan asu on malliesimerkki skandinaavisen minimalistisesta mutta rennosta tyylistä. Ilmeisesti se on ruotsalaisilla geeneissä… Tämä on myös täydellinen tapa siirtyä talvipuvustosta kevätvaatteisiin, sillä valkoisen, ajattoman housupuvun alle voi tarpeen vaatiessa laittaa vaikka kuinka paksun kashmirpoolon, tai ohuen narutopin. Kevyesti topattu pitkä takki ei ole tuskaisen kuuma kevätauringossa, mutta suojaa vielä kylmältä tuulelta ja yllättäviltä tihkusateilta.

hanna stefansson style
Photo: hanna.elle.se

 

Shop Hanna’s look:

Asos Padded CoatMissguided Blazer | Morgan Trousers |
Zara Belt Bag | Topshop Suede Shoes

What is your go-to transitional look?

Sonja signature

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: