Get The Look: Jiyoung Kim

Sometimes simplicity is the key. Amongst all those crazy, OTT ensembles, Jiyoung Kim, digital director for Vogue Korea has gone to the opposite direction. Photographed by Jay Lim during Paris Fashion Week in February, Kim’s elegant and somewhat modest look oozes feminine confidence. She doesn’t let her outfit overshine her. If white ankle boots were one of your key buys last season, don’t ditch them yet. As Kim shows, they’re still pretty much one of the trendiest thing to wear below your knees. My favourite accessory, though? The long leather gloves. How chic!

FIN: Joskus yksinkertaisuus on valttia. Hullujen ja yliampuvien asukokonaisuuksien kultakaudella Korean Voguen digijohtaja Jiyoung Kim on päättänyt uida vastavirtaan elegantilla ja jopa hieman vaatimattomalla lookilla. Pariisin muotiviikolla helmikuussa Jay Limin kuvaama Kim huokuu naisellista itsevarmuutta kapealinjaisessa ja klassisessa asussaan, johon pitkät nahkahansikkaat tuovat viimeisen silauksen. Myös viime keväänä jokaisen trendien aallonharjalla ratsastavan kaappiin päätyneet valkoiset nilkkurit voi kaivaa talviunilta, sillä ne ovat edelleen yksi kuumimmista kenkätyyleistä.

Jiyoung Kim
Photo: @jaylim1

Shop Kim’s look:

Missguided TopASOS pleated Midi SkirtDune Leather Ankle Boots |
Warmen Long Leather Gloves | H&M Sunglasses

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: