Get The Look: Camila Coelho

camila coelho

I might just love fashion week street style more than the actual runways. I don’t know about you guys, but my Instagram feed is bursting with street style photography throughout the year and during fashion weeks, it basically explodes. I love watching how street style gurus make previous season’s looks work in the current climate. It’s not easy to strut your stuff in a flowy SS18 dress in February’s freezing temperatures, but somehow Camila Coelho makes it seem effortless. Clearly she’s exothermic. Captured during Paris Fashion Week the Brazilian fashion blogger and influencer is clad in head-to-toe Dior but as I’ve previously proven, you can mimic the feminine aesthetics on a smaller budget, too. Take notes on Coelho’s clever layering trick – a button down under a romper under a tulle skirt. Clever!

FIN: Saatan rakastaa muotiviikkojen katutyylejä jopa enemmän kuin itse näytöksiä. En tiedä teistä, mutta oma Instagram-syötteeni on aina pullollaan katumuotikuvia, ja muotiviikkojen aikaan en paljon muuta näekään. Rakasta seurata, miten tyyligurut muokkaavat edellisen sesongin vaatteista sen hetkiseen ilmastoon sopivia. Ei ole helppoa keikaroida kevään 2018 hulmuavissa mekoissa helmikuun pakkasissa, mutta jotenkin Camila Coelho saa sen näyttämään vaivattomalta. Hän on selkeästi vaihtolämpöinen… Pariisin muotiviikolla kuvattu brasilialainen muotibloggaaja ja somevaikuttaja on pukeutunut Dioriin päästä varpaisiin, mutta kuten jo aiemminkin olen osoittanut, saman feminiinisen estetiikan voi luoda edullisemminkin. Erityshuomiota kannattaa kiinnittää Coelhon nokkelaan kerrospukeutumiseen: paitapusero shortsihaalarin alle ja päälle vielä maksimittainen tyllihame. Nerokasta!

camila coelho
Photo: @camilacoelho

Shop Camila’s look:

Missguided Square Neck Bodysuit  | Marks&Spencer Polka Dot Shirt | Boohoo Tulle Overlay | Zara Lace-Up Ankle BootsASOS Baker Boy Hat

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: