Winter Styling Ideas To Steal From Copenhagen Fashion Week Street Style

Photo: Acielle / Style Du Monde

Scandinavian fashion weeks have become the ones to watch for fresh and innovative street style. Copenhagen being the last and the biggest one to end the Nordic tour was yet again a stage for interesting street style looks. While fashion maniacs were spoilt for creative outfit ideas of all sorts, some trends still rose above the rest. See below how Scandi-girls keep it cool while staying warm.

FIN: Skandinavian muotiviikoista on viime vuosina tullut innovatiivisen katumuodin ykköskohde. Pohjoismaisen kolmikon suurin ja viimeinen tapahtuma, Kööpenhaminan muotiviikko, tarjosi jälleen kerran kiinnostavia ja raikkaita talviseen ilmastoon istuvia katutyylejä. Vaikka muotifriikkejä hemmoteltiin jos jonkinmoisilla luovilla ratkaisuilla, muutama trendi nousi tänä keväänä ylitse muiden. Katso alempaa, miten Skandinavian tyyligurut onnistuvat yhdistämään lämpimän pukeutumisen ja cooliuden.

SOFT PASTELS

SOFT PASTELS winter styling

Pretty sugar candy shades were one of the biggest trends in SS18 catwalks and Danes sure know how to work them. Lavender is my current favorite shade but all pastels work wonderfully together. Try mixing pale shades of green, pink, baby blue and soft violet.

FIN: Pastellisävyt olivat kevään catwalkien suurin trendi, ja tanskalaiset todella taitavat tyylin. Hempeä laventeli on oma tämän hetken suosikkisävyni, mutta kaikki pastellit toimivat loistavasti yhteen. Kokeile siis yhdistää vaaleaan violettiin pinkin, sinisen tai vihreän haaleita sävyjä.

  H&M Wool Coat | H&M Blazer | Mango Trousers | Topshop Bum Bag | Topshop Sandals

OVERSIZED BLAZER

BOYFRIEND BLAZER styling ideas

This spring’s most fashionable garment is located in your boyfriend’s closet. Oversized blazer is here to stay. Layer a chunky knit underneath or add a statement belt to emphasize your waist.

FIN: Tämän kevään trendikkäin vaatekappale löytyy poikaystäväsi kaapista. Ylisuuret bleiserit ovat tulleet jäädäkseen, ja mikäpä sen parempi vaate kylmien säiden kerrospukeutumiseen. Alle mahtuu paksumpikin neule ja naisellisuutta saat lisättyä vyötäröä korostavalla statement-vyöllä.

Pretty Little Thing Boyfriend Blazer | Miss Selfridge Oversize Blazer | Mango Oversized Blazer

WINTER WHITES

WINTER WHITES STYLE GUIDE

Whites are not only for summer. Layer all your white pieces for a warm look that will make you be one with the snow. Different shades of white compliment each other so try mixing warm cream tones with crisp whites, eggshell and light greys.

FIN: Kokovalkoiset asut eivät kuulu vain kesään. Kerrosta kaikki omistamasi valkoiset vaatteet lämpimäksi talviasuksi, joka saa sinut sulautumaan täydellisesti lumihankeen. Eri valkoisen sävyt täydentävät toisiaan ja tuovat asuun kolmiuloitteisuutta, joten kokeile yhdistää lämpimään luonnonvalkoiseen kirkkaanvalkoista ja harmaaseen taittavia valkoisen sävyjä.

Boohoo Faux Fur | Noisy May Denim Jacket  | Lipsy Jumper | ASOS Ankle Boots

WHATEVER, JUST ADD ORANGE FAUX-FUR

ORANGE FAUX-FUR styling ideas

Sometimes it feels like you just can’t pull an outfit together. When in doubt, go with a massive, bold faux-fur, preferably in a traffic-stopping shade of orange. Keeping the rest of your clothing in muted, natural color palette will make the effect even bigger.

FIN: Joskus vaan tuntuu siltä, ettei mikään vaateyhdistelmä toimi. Ongelman ratkaisee massiivinen ja huomiotaherättävä tekoturkis, mieluusti liikenteen pysäyttävässä kirkkaan oranssin sävyssä. Efekti voimistuu entisestään jos pidät muun asun väripaletin neutraalina.

Topshop | Urban Outfitters | YOOX

Photos: Style Du Monde, The Locals, Harper’s Bazaar Singapore, Nina Sandbech

Which style is your favourite?

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: