Get The Look: Viktoria Rader

Munich -based fashion blogger and former model Viktoria Rader is known for her impeccable taste and clever combinations of streetwear and high fashion. Alongside her personal blog Viky And The Kid she’s co-writing German online magazine Glam-O-Meter with Annette Weber. The stylish duo is loved by street style photographers and over 31k Instagram followers alike. Viky is not afraid of color or graphic pieces and her love for fashion translates. In this look her soft and feminine fur coat gets the much needed edge from sporty Ganni track pants and ugly-pretty Balenciaga tennis socks in strappy sandals. The pastel pink color scheme wings all the different elements together and keeps the outfit in balance.

FIN: Mallina uransa aloittanut müncheniläinen muotibloggaaja Viktoria Rader tunnetaan lyömättömästä maustaan ja nokkelasta tavastaan yhdistää katumuotia ja luksusta. Oman Viky And The Kid -bloginsa ohella hän kirjoittaa saksalaista muotiin keskittyvää nettijulkaisua Glam-O-Meter yhdessä Annette Weberin kanssa. Tyylikäs kaksikko onkin niin katumuotikuvaajien kuin yli 31 000 Instagram-seuraajan suosikki. Vikyn rakkaus muotiin välittyy hänen rohkealla värien käytöllään ja räväköillä, sporttisilla yksityiskohdilla. Tässä asussa Vikin ylellinen turkis saa särmää Gannin sporttisista housuista ja Balenciagan tennissukista korollisissa sandaaleissa. Hempeän pastellipinkki sävymaailma yhdistää hyvin eri tyyliset vaatteet tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

viky and the kid
Photo: @glamometer

Shop Viki’s look:

Quiz Clothing Faux Fur Coat | Topshop Track Pants | Asos Jumper |
Truffle Collection Heeled SandalsAsos Socks

So. Socks in sandals – yes or no?

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: