10 Instagram Accounts You Should Follow In 2018

Looking for new inspiration? Tired of scrolling through your Instagram feed, seeing only sponsored content from big social media stars? Sometimes it’s more interesting to check out the smaller fish in the pond. I went on a hunt for fashion girls with a smaller following but a strong artistic point of view and asked them about their style.

Here are ten up-and-coming fashion Instagrammers you may not be following yet, but definitely should.

FIN: Instagram-feedini täyttyy suurten sometähtien toinen toistaan muistuttavista sponsoroiduista postauksista. Mihin katosi yksilöllisyys? Lähdin etsimään sitä pienemmän skaalan muotivaikuttajilta, joilla ei ehkä ole kymmeniä tuhansia seuraajia, mutta sitäkin vahvempi visuaalinen näkemys, ja kysyin heiltä heidän tyylistään.

Tässä kymmenen nousussa olevaa Instagram-tiliä, jotka kannattaa heti lisätä seurattavien listaan.

#1 @nnennaechem

untitled-design.png
@nnennaechem

Nnenna is an Oslo-based fashionista offering inspiration for a modern girl on-the-go. She’s also a fashion and beauty editor for Norwegian online magazine Femelle . “My style is the classic Scandic-Girl with a little twist.”
Follow for: High-street finds, bold prints, creative flatlays.

FIN: Nnenna on oslolainen fashionista, jonka feed tarjoaa inspiraatiota moderneille uranaisille. Hänen tyyli- ja kauneusvinkkejään löytyy myös norjalaisesta Femelle -nettijulkaisusta. “Tyylini on klassista skandinaavisuutta pienellä twistillä.”
Miksi seurata: ketjuliikelöytöjä, rohkeita printtejä, luovia flatlay-asetelmia.

#2 @easy.chic__________

untitled-design-2.png
@easy.chic__________

31-year-old Theresa uses classic, vintage-y accessories to bring more dimension and originality to high-street clothing . “I work in fashion retail and as you can see, I’m really into colors and patterns.”
Follow for: Effortless, european chic, creative mix of brights and neutrals.

FIN: 31-vuotias Theresa tuo ketjuliikkeiden vaatteisiin syvyyttä ja persoonallisuutta yhdistämällä ne klassisiin, vintage-henkisiin asusteisiin. “Työskentelen muodin parissa, ja kuten huomaat, tykkään todella paljon väreistä ja kuvioista.”
Miksi seurata: Huoleton, keskieurooppalainen tyylikkyys, neutraalien ja kirkkaiden värien luova yhdistely.

#3 @linamagassa

untitled-design-3.png
@linamagassa

Lina is a fashion stylist and blogger for Swedish magazine Damernas Värld. She’s killing it with mixing thrift finds and high-street with designer items. “I wish to inspire with a look that is personal yet available. I find inspiration in meeting people around the world and being open minded.”
Follow for: Scandinavian cool-girl vibes, funky details & accessories.

FIN: Lina on ruotsalainen stylisti ja Damernas Värld -lehden muotibloggari, joka yhdistelee nerokkaasti kirppislöytöjä ketjuliikevaatteisiin ja designerluomuksiin. “Haluan inspiroida ihmisiä persoonallisella, mutta helposti saavutettavalla tyylillä. Itse inspiroidun kohtaamisista eri puolilla maailmaa, ja pitämällä mielen avoimena.”
Miksi seurata: Skandinaaviset cool-girl vibat, hauskat yksityiskohdat ja asusteet.

#4 @sjuloves

untitled-design-4.png
@sjuloves

Originally from Slovakia, Zuzana is a Copenhagen-based photographer and fashion blogger who’s taking Instagram game to a whole new level. Don’t forget to check out her street style photography as well. “I like to see my style as playful, feminine and effortless. You can rarely see me in black since mixing colors and patterns is one of my biggest hobbies. I love wearing long floral dresses and skirts with more sporty elements. Less ladylike, more laid back on a bike, I say!”
Follow for: Artistic eye, beautifully curated rainbow feed.

FIN: Slovakiasta kotoisin oleva, kööpenhaminalaistunut Zuzana on valokuvaaja ja muotibloggaaja, jonka Instagram-feed on aivan omaa luokkaansa. Kannattaa tsekata myös hänen katumuotikuvansa. “Näen tyylini leikkisänä, naisellisena ja vaivattomana. Minua näkee harvoin mustassa, sillä värien ja printtien sekoittelu on yksi lempiharrastuksistani. Pukeudun mieluiten pitkiin kukkamekkoihin tai hameisiin, yhdistettynä sporttisiin elementteihin. Vähemmän hienoa leidiä, enemmän rentoa ja pyöräilyyn sopivaa!”
Miksi seurata: Taiteellillisuus välittyy paitsi itse kuvissa, myös sateenkaarimaisessa feedissä.

#5 @ultraviolence_blog

ultraviolence
@ultraviolence_blog

Munich-based fashion blogger Katharina captures a dark, romantic and mysterious feel in all her photos. She has the skill to make high-street finds look like a million dollars. “Edginess is one of the main components of my style but also my personality. I’m inspired by art and history, so the texture of a certain garment, the story behind some big fashion houses or vintage clothing can be a source of inspiration.”
Follow for: Dark, enchanted forest aesthetics, fashion-forward combinations.

FIN: Müncheniläisen muotibloggaaja Katharinan kuvista huokuu tumma, romanttinen ja mystinen tunnelma. Hänellä on taito saada edulliset ketjuliikevaatteet näyttämään miljoonan arvoisilta. “Kokeilunhalu on tärkeä osa tyyliäni, mutta myös persoonaani. Inspiroidun taiteesta ja historiasta, joten pelkkä materiaali tai pintatekstuuri voi olla inspiraation lähde. Minua kiinnostaa myös vintagevaatteet ja tarinat isojen muotitalojen takana.”
Miksi seurata: Tumma, satumetsämäinen estetiikka, tredikkäät, kekseliäät asukokonaisuudet.

#6 @shewearscolor

shewearscolor
@shewearscolor

The name says it all. Gabby’s feed puts a smile on your face and proves that fashion doesn’t have to be serious. “I call my style colorful with a dash of streetwear. I take inspiration from anywhere – I can take a colorful building and use that to create an outfit. Being raised in the Caribbean also inspires my style a lot as I love using tropical and colorful prints.”
Follow for: Your daily dose of Vitamin C(color).

FIN: Nimi kertoo jo kaiken. Gabbyn kuvat saavat hymyn huulille ja todistavat, ettei muodin tarvitse olla vakavaa. “Tyylini on värikäs, ja katumuodilla maustettu. Inspiroidun kaikesta mitä näen, ja voin esimerkiksi luoda asun jonkin värikkään rakennuksen pohjalta. Myös karibialaiset juureni vaikuttavat tyyliini, sillä tykkään käyttää asuissani trooppisia ja värikkäitä printtejä.”
Miksi seurata: Päivittäinen (väri)vitamiiniannoksesi.

#7 @lisaspinola

lisa spinola
@lisaspinola

Lisa is a fashion design student based in Lisbon, Portugal creating airy outfits by mixing modern and vintage pieces. “My style is mainly sporty chic with a modern touch. Kind of minimalistic vibes and statement pieces at the same time.”
Follow for: Classic, minimalistic color palette, killer accessories, Portugal travel fever.

FIN: Portugalilainen Lisa opiskelee vaatesuunnittelua Lissabonissa, ja yhdistelee asuissaan huolettomasti moderneja ja vintagehenkisiä vaatteita ja asusteita. “Tyylini on moderni ja sporttisen elegantti. Tykkään yhdistellä minimalistista tyyliä huomiota herättäviin yksityiskohtiin.”
Miksi seurata: Klassinen, minimalistinen väripaletti, statement-asusteet, matkakuume Portugaliin.

#8 @pilleriinleet

pilleriin leet
@pilleriinleet

Living in the Netherlands, Pilleriin is a 30-year-old Estonian with a unique sense of style. “I play around with everything I visually like and try to make them work. I don’t follow trends.”
Follow for: Inexpensive high-street fashion mixed in a unique way, creative posing, urban atmosphere.

FIN: Virosta Hollantiin muuttaneella 30-vuotiaalla Pilleriinillä on todella omintakeinen tyyli. “Leikittelen kaikella joka vetää minua visuaalisesti puoleensa. En seuraa trendejä.”
Miksi seurata: Edullisten ketjuliikevaatteiden taitava ja persoonallinen yhdistely, luovat poseeraukset, urbaani meininki.

#9 @aliciacolchado

alicia colchado
@aliciacolchado

Stylist and personal shopper Alicia is also one of the founders of Flamingo Ladies. Their statement socks have taken the Nordic fashion sphere like a storm. “My life really started after I turned 40, when I began taking responsibility for who I want to be. Fashion for me is about attitude and the art of being authentic. That happens when my inner and outer are united.”
Follow for: Grown-up style with a twinkle in the eye, socks – of course.

FIN: Stylisti ja personal shopper Alicia on myös toinen Flamingo Ladiesin perustajista. Brändin statement-sukat ovat valloittaneet Pohjoismaiset muotipiirit myrskyn lailla. “Elämäni alkoi uudella tavalla kun täytin 40 ja aloin ottaa vastuuta siitä, kuka todella haluan olla. Minulle muodissa on kyse asenteesta ja aitona pysymisestä. Se tapahtuu, kun sisin ja ulkoinen olemus ovat yhtä.”
Miksi seurata: Aikuista tyylikkyyttä pilke silmäkulmassa, sukat -totta kai.

#10 @marenschia

untitled-design-10.png
@marenschia

20-year-old Norwegian Maren works as a fashion sales assistant and writes her own fashion blog. “My style is quite unexpected. I try to have at least one element of surprise in every look I wear.”
Follow for: Dresses for winter, feminine frills with masculine shapes.

FIN: 20-vuotias norjalainen Maren työskentelee muodin parissa ja kirjoittaa omaa muotiblogiaan. “Tyylini on aika yllätyksellinen. Pyrin lisäämään jokaiseen asuun aina jonkin yllättävän elementin.”
Miksi seurata: Miten stailata mekot talvella, naiselliset röyhelöt yhdistettynä maskuliinisiin muotoihin.

Who’s your favourite?

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: