Get The Look: Hannah Liza

This spring’s fashion week circuit has begun with men’s fashion weeks in London, Milan and Paris, and with both Stockholm Fashion Week and Haute Couture Week in Paris starting tomorrow I’m expecting my Instagram feed bursting with stellar street style and little peeks from FW18 catwalks. One of the street style stars getting photographers (and my) attention during Berlin Fashion Week was German fashion blogger and stylist Hannah Liza. The star of her simple outfit is that stunning jacquard coat which Hannah has cleverly styled down with casual jeans and white details. This is a great example of how to make a more festive statement piece work in your everyday life. Luckily, that gorgeous coat is still on sale at Asos so you’ll better hurry to catch it before it’s gone!

FIN: Kevään muotiviikkorumba on lähtenyt käyntiin miesten muotiviikoilla Lontoossa, Milanossa ja Pariisissa, ja odotan jo kuumeisesti, mitä huomenna alkavat Haute Couture Week ja Tukholman muotiviikko tuovat tullessaan. Toivon ainakin Instagram-feedini pursuavan mielettömiä katutyylejä ja kurkkauksia syksyn -18 catwalkeilta.

Perjantaina päättyneen Berliinin muotiviikon katutyyleistä nousi esille nuori saksalainen muotibloggaaja ja stailisti Hannah Liza. Yksinkertaisen asun ehdoton päätähti on jakardikuvioinen takki, jonka juhlavuus tasapainottuu rennoilla farkuilla ja valkoisilla yksityiskohdilla. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten juhlavan vaatekappaleen saa stailattua arkeen sopivaksi. Hannahin ihana takki löytyy kuin löytyykin vielä Asosin alesta, joten ei muuta kuin ostoksille!

Hannah Liza
Photo: @hannahliza

Shop Hannah’s look:

Asos Premium Jacquard Coat | H&M Jeans | H&M Premium Merino Wool JumperPublic Desire Perspex Heels | Asos Leather Camera Bag

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: