Get The Look: Happily Grey

But this time, Mary Lawless Lee‘s outfit is happily white. Apparently I’m having a moment with monochrome looks. After last week’s green (and red before that) it’s time for an all-white ensemble. White jeans are often related to summer wardrobe only but as you can see, combining them with a warm knit and a long wool coat makes perfect sense even in the colder months. So when in doubt, go monochrome. You can also play with different shades, such as cream, off-white, or eggshell to avoid looking like you’re trying to blend in with snow. If the streets are dry, go ahead with white sneakers like Mary. If – like me – you’re unlikely to see a pavement without sleet before April, opt for black leather lace-up boots.

FIN: Mutta tällä kertaa Happily Grey -blogin Mary Lawless Leen asu on iloisesti valkoinen. Minulla on nähtävästi menossa yksiväristen asujen kausi, silä viime viikon kokovihreän, ja sitä edeltävän kokopunaisen jälkeen ilahduin kovasti tästä Maryn kokovalkoisesta lookista. Valkoiset farkut yhdistetään usein vain kesäpuvustoon, mutta tämä asukokonaisuus vahvistaa niiden toimivan varsin hyvin myös kylmempinä kuukausina. Jos pelkäät sulautuvasi liikaa lumihankeen, leikittele valkoisen eri sävyillä, kuten beigeen taittavalla kermalla, luonnonvalkoisella, tai harmaaseen taittavalla munankuoren valkoisella. Jos maa on kuiva, viimeistele asu Maryn tapaan valkoisilla tennareilla. Jos taas odotat asvaltin kuoriutuvan loskan alta vasta lähempänä huhtikuuta (niin kuin allekirjoittanut), sujauta jalkaan paksupohjaiset mustat maiharit.

happilygrey
Photo: @happilygrey

Shop Mary’s look:

Mango Structured Wool Coat | Asos White Jeans | Topshop Cashmere Blend Jumper |
New Look Sneakers | Eazo Canvas & Leather Bag

Do you have a favourite all-white look? Post it below!

sign


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: