Chic And Cozy Holiday Outfits You Can Totally Pull Off

Christmas is on our doorstep and while many of us are still finishing off workloads, our minds are set to a relaxing holiday time with loved ones. Whether you’re getting buried in your sofa with a mug of mulled wine and Netflix, visiting family of traveling abroad to explore Christmas Markets, there are two things we need from our holiday wardrobe: chicness and coziness. Scroll down to see how our favourite Instagrammers dress for the holidays.

FIN: Joulu on jo kohta ovella, ja vaikka monet meistä vielä viimeistelevät syksyn työurakkaa, siintää rentouttava joululoma jo kirkkaana ajatuksissamme. Vietitpä joulusi sitten hautautuneena sohvan uumeniin glögimukin ja Netflixin kanssa, vieraillen sukulaisten luona tai matkustaen ulkomaille, on lomapuvustolle vain kaksi vaatimusta: tyylikkyys ja mukavuus. Katso alempaa, miten Instagram-suosikkimme pukeutuvat talven odotetuimman juhlan lähestyessä.

CHUNKY KNIT + PLEATED MIDI + LACE-UP BOOTS

soniafrancex
Photo: @soniafrancex

This look oozes winter coziness while still being edgy, cool and super feminine. Different textures complement each other and the bigger the knit, the better.

FIN: Tämä yksinkertainen asu huokuu sekä mukavuutta, että rouheaa naisellisuutta. Eri tekstuurit täydentävät toisiaan, ja tässä tapauksessa mitä muhkeampi neule – sen parempi.

Shop the look:

Missguided Jumper + Monki Midi Skirt + Zara Leather Ankle Boots

CHECKED BLAZER + DENIM MINI + BLACK JUMPER

pennystam
Photo: @pennystam

Checked coats and jackets have been everywhere this fall. To create a relaxed holiday look, incorporate your blazer with a simple knit and a girly denim skirt.

FIN: Ruutukuosi on ollut yksi tämän syksyn suosituimmista trendeistä. Tee asiallisesta, räätälöidystä bleiseristäsi rento loma-asu yhdistämällä se yksinkertaiseen neulepuseroon ja tyttömäiseen farkkuhameeseen.

Shop the look:

Asos Longline Check Blazer + Missguided Denim Mini + H&M Cashmere Jumper

TEDDY COAT + WOOL BEANIE + WHITE SNEAKERS

gine margrethe
Photo: @ginemargrethe

Baby, when it’s cold outside you need something to keep you warm. Those of us not that into puffer jackets will find their best friend in a teddy coat. Pair with white sneakers to bring in some athleisure vibe and finish off with a proper wool beanie. Acrylic is not allowed.

FIN: Kun ulkona on oikeasti kylmä, tarvitset takin joka lämmittää kunnolla. Jos toppatakki ei ole sinun juttusi, muhkea teddytakki on vähintäänkin yhtä hyvä vaihtoehto. Tuo rentoa sporttisuutta suureen karvakasaan valkoisilla tennareilla ja viimeistele look laadukkaalla villapipolla. Akryylia ei hyväksytä.

Shop the look:

Boohoo Faux Fur Coat + Converse Leather Trainers + Cos Cashmere – Wool Beanie

KNITTED MINI DRESS + OVER THE KNEE BOOTS + WOOL BERET

lolitamas
Photo: @lolitamas

Give your old knitted dress a Parisian flair with velvet boots, wool beret and a touch of red lipstick. Opting for over the knee boots with a shorter dress will keep your legs warm. Don’t go crazy with color – choose two shades and stick with them. Less is more here.

FIN: Päivitä neulemekkosi pariisilaishenkisesti samettisaappailla ja baskerilla, ja sipaise vielä huulille joulun punaa. Ylipolvensaappaat pitävät jalat lämpimänä, vaikka helma olisikin lyhyempi. Pidä väriskaala minimalistisena – valitse kaksi väriä ja pitäydy niissä. Yksinkertaisuus on tässä asussa valttia.

Shop the look:

Boohoo Cable Knit Dress + Public Desire Velvet Boots + Asos Wool Beret

METALLIC BLAZER + WHITE TEE + JEANS

wethepeoplestyle
Photo: @wethepeoplestyle

Blue jeans and a white t-shirt is such a versatile combo and you should consider it as a blank canvas for your star garment of choice. Just by adding a metallic blazer this basic, everyday look transforms into a party-ready outfit that is still relaxed and tomboyish enough. Dress down with a loafer or amp it up with heels and bold accessories.

FIN: Jokaisen vaatekaapista löytyvä kombo – siniset farkut ja valkoinen t-paita – on monipuolisuudessaan lyömätön. Simppelit perusvaatteet nimittäin luovat täydellisen pohjan jollekin huomiotaherättävälle asusteelle tai vaatekappaleelle. Metallinhohtoinen bleiseri tekee tästä arkisesta asusta heti juhlavan, mutta kuitenkin rennon ja poikamaisen. Pidä look maltillisempana loafereilla, tai käännä volyymit kaakkoon korkkareilla ja rohkeilla asusteilla.

Shop the look:

Asos Metallic Blazer + New Look Organic Tee + Asos Cropped Jeans

Wishing you all happy holidays!!!

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: