Get The Look: Blair Eadie

It’s December, folks! And that means one thing: holiday dressing. Whether your month is all about glitzy parties or laid back time spent with family, you want your outfit to be warm, comfortable and stylish.

I think it’s safe to say that we all  l o v e  Blair Eadie, the epitome of classic femininity and the creative mind behind the ultra popular fashion blog Atlantic // PacificBlair is one of those fashionistas who’s photos always seem to be from another world. A world that doesn’t involve sleet, bad coffee, unironed shirts or cranky people… While her dreamy lifestyle feels impossible for us mortals, we can lean a tip or two from her winter outfits.

I’m so glad one of my all-time favourite materials, velvet, is so hot right now. Besides making everything look luxurious and polished, it also keeps you warm during the colder months. Blair’s classic mix of golden tones with black and white gets an unexpected kick from her navy tights. This is a solid proof that you, too, should incorporate colorful tights to your wardrobe.

FIN: Nyt on joulukuu! Ja se tarkoittaa yhtä asiaa: joulupukeutumista. Kuluupa vuoden viimeinen kuukautesi sitten säihkyvissä juhlissa tai rennosti perheen kesken, se vaatii pukeutumiselta lämpöä, mukavuutta ja tyylikkyyttä.

Kaikki rakastavat Blair Eadiea, ja miksipä ei? Hän on klassisen naisellisen tyylin ruumiillistuma ja pyörittää jo seitsemättä vuotta supersuosittua Atlantic // Pacific -muotiblogiaan. Blairin kuvia katsellessa tuntuu, kuin hän eläisi jossain toisessa maailmassa. Sellaisessa, johon ei kuulu räntäsade, paha kahvi, ryppyiset paidat tai kärttyisät ihmiset… Vaikka tuo unelmamaailma tuntuu meille kuolevaisille täysin hyvin kaukaiselta, voimme oppia jekun jos toisenkin Blairin talvipukeutumisesta

Olen todella iloinen, että yksi suosikkimateriaaleistani, sametti, on nyt niin pinnalla. Sametin valoa kauniisti taittava, pehmeä pinta saa kaiken näyttämään ylelliseltä ja viimeistellyltä, mutta se pitää myös lämpimänä näinä kylminä talvikuukausina. Klassisen kullan, mustan ja valkoisen yhdistelmän Blair on tässä asussaan nostanut uudelle tasolle tummansinisillä sukkahousuilla. Kuinkahan moni muu olisi tyytynyt turvallisiin mustiin… Tämä look olkoon siis vedenpitävä todiste siitä, että sinunkin kannattaa kartuttaa vaatekaappiasi tänä talvena värikkäillä sukkahousuilla.

blair eadie
Photo: @blaireadiebee

Shop Blair’s look:

Missguided Oversized Coat | Marks&Spencer Velvet Skirt | Boohoo Mock Shirt Jumper |New Look Yellow Velvet Sandals | Next Navy Tights 3-Pack

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram


3 responses to “Get The Look: Blair Eadie”

 1. marissa Avatar

  im obsessed with all these choices!

  thank you for sharing!

  Like

  1. stylefullness Avatar

   So glad to hear that, Marissa 🙂 That velvet skirt is my absolute favourite and I noticed it’s selling out fast!

   Like

 2. 20 Ways To Wear Colorful Tights This Spring | s t y l e f u l l n e s s Avatar

  […] few weeks ago I showed you this look by Blair Eadie, with the navy blue tights perfectly balancing golden yellow tones. Furthest […]

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: