Get The Look: Sonia Lyson

PR manager for the German fashion label lala Berlin, Sonia Lyson is a textbook example of the brand’s cool femininity. With 110K Instagram followers she has become a modern day queen of effortless chic and I love the way she mixes chunky knits with feminine skirts, creating warm winter looks we can all get inspired by.

Red and grey is a combination that might easily make you look like Santa’s little helper, but mixing hard and soft elements makes this outfit edgy and fashion-forward. While all the greys are of soft, woolly texture the masculine leather boots and the bold red biker jacket keep the look in balance.

FIN: Saksalaisen lala Berlin -vaatemerkin PR-vastaava Sonia Lyson edustaa omalla tyylillään täydellisesti brändin naisellista ja coolia olemusta. 110 000 Instagram-seuraajaa vahvistavat Sonian olevan huolettoman tyylikkyyden kuningatar, jonka pukeutumisesta voimme kaikki ammentaa inspiraatiota. Erityisen kekseliäästi Sonia yhdistelee muhkeita neuleita naisellisiin hameisiin, luoden pohjoisen talveen sopivia lämpimiä, mutta tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

Punaisen ja harmaan yhdistelmä tuo helposti mieleen joulupukin pikku apulaisen (mikä ei monestikaan ole se toivotuin vaikutelma), mutta Sonian lookissa väriyhdistelmä toimii erilaisten tekstuurien ansiosta. Pehmeät, villaiset harmaat saavat tasapainoa maskuliinisista maihareista ja huomiota herättävästä, punaisesta biker-takista.

sonia lyson
Photo: @soniafrancex
Shop Sonia’s look:

 

Bershka Faux Sherling Jacket | H&M Premium Cashmere Sweater | Marks&Spencer Pleated Midi Skirt | Asos Cashmere & Wool Beanie |  Zara Leather Boots

ps. Get 20% off all from ASOS with code WIN20. Valid until Monday 27th.

sign

Follow Stylefullness with

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: