Get The Look: Miki À La Mode

Canadian-born fashion blogger Miki Cheung from Miki À La Mode is a true street style photographers’ favourite often seen in the best dressed lists during fashion weeks. What I love the most about her style is the way she seamlessly mixes affordable high street finds with small luxury details, creating always unique and unexpected outfits.

In this look from Paris Fashion Week she’s killing my current favourite color combo: red and pink. There’s something about that almost clashing combination that makes anything look fashion-forward and polished. Miki’s stunning feather mules soften the sharp and tailored pant suit and of course, her red Gucci belt makes a designer statement. If you’re lucky, you might find a similar one pre-owned a an affordable price, but don’t dawdle – these belts move fast!

FIN: Kanadalaistaustainen, Miki À La Mode -muotiblogistaan tunnettu Miki Cheung on todellinen katumuotikuvaajien suosikki, ja hänet nähdäänkin usein muotiviikkojen aikaan parhaiten pukeutuneiden listalla. Rakastan hänen kykyään yhdistellä edullisia vaatteita ja pieniä luksusyksityiskohtia yllättäviksi ja persoonallisiksi kokonaisuuksiksi.

Pariisin muotiviikolla syyskuussa Miki oli pukeutunut tämän hetken suosikkiväriyhdistelmääni – punaiseen ja pinkkiin. Nuo kaksi niin riitasointuiselta tuntuvaa väriä sopivat erinomaisesti yhteen ja tekevät asusta kuin asusta raikkaan ja tyylikkään. Hänen upeat höyhensandaalinsa pehmentävät housupuvun teräviä linjoja, ja  fashionistojen suosima Guccin punainen GG -vyö antaa asulle designer-statementin. Jos olet onnekas, saatat löytää vastaavan käytettynä todella edullisesti, mutta älä aikaile, jos näet jotakin mihin ihastut – nämä liikkuvat nopeasti!

mikialamode
Photo: www.mikialamode.com

Shop Miki’s style:

Asos High-waisted Trousers / Boohoo Premium Tailored Blazer / Monki Knit Top / Zara Bag / Revolve Feather Mules / H&M Tassel Earrings

What’s your favourite pink-red-combo? Tag a picture!

sign


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: