Get The Look: Lalo Dolidze

Eastern Europe is a rising star among the big fashion capitals London, Milan, Paris and New York – much thanks to Demna Gvasalia who brought Georgia to the fashion map with his label Vetements in 2012. First organized in 2009, Tbilisi Fashion Week has become a popular destination for buyers, editors and street style photographers alike, on the hunt for the next big hit.

Known for her unique, handmade knitwear, Georgian fashion designer Lalo Dolidze was spotted by The Streetpie during the fashion week in October. Dolidze is wearing a gorgeous ruffle dress from her LALO SS18 collection and layering it cleverly under a cozy, long cardigan . This is a great example of how you can wear summer dresses when it’s cold outside. Completed with a funky pair of golden ankle boots this look is soft and feminine with an edge.

FIN: Itä-Eurooppa on nouseva tähti tunnetumpien muotikaupunkien, kuten Lontoon, Milanon, Pariisin ja New Yorkin joukossa. Tästä saamme paljolti kiittää Givenchyn nykyistä päässuunnittelijaa, Demna Gvasaliaa, joka Vetements -brändillään nosti Georgian muotimaailmankartalle vuonna 2012. Nyt yhdeksättä kertaa järjestettävä Tbilisi Fashion Week vetää puoleensa muotiväkeä toimittajista ja sisäänostajista katumuotikuvaajiin, kaikki etsimässä muodin seuraavaa suurta tähteä.

Niin ikään georgialainen, käsin tehdyistä neuleistaan tunnettu suunnittelija Lalo Dolidze oli yksi lokakuussa järjestetyn muotitapahtuman kuvatuimmista pukeutujista. The Streetpie -katumuotiblogin ikuistama Dolidze oli pukeutunut oman LALO -merkkinsä tulevan kevätkokoelman röyhelömekkoon, mutta tehnyt siitä nerokkaasti syksyyn sopivan saman sävymaailman neuletakilla. Pehmeän naiselllinen asu sai potkua ja särmikkyyttä kultaisista nilkkureista.

lalo dolidze
Photo: The Streetpie

Shop the look:

H&M Dress / Boohoo Duster  / Public Desire Ankle Boots

Have you been following Tbilisi Fashion Week street style? What do you think of it?

xxx, Sonja

Follow Stylefullness with Bloglovin’


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: