Get The Look: Jeanne Grey

Grey Layers author and all-around influpeneur, as she calls herself, Jeanne Grey is something different amongst fashion bloggers. Her blog isn’t just about “look which shirt I bought today” or “these ridiculously expensive shoes were given to me and now you all can be envious”. Her love of clothes shows in her writing, and her style is more about self-expression and less about trends. She refuses to go with the flow and encourages her readers to do the same. No wonder this NYC-based blogger’s writing has taken over the world like a storm.

With over 8k likes on Instagram, this look is a perfect example of Jeanne’s forte: blurring the line between masculine and feminine fashion. I’m especially in love with her white shoes with tied ankle straps. Luckily you can get a similar look from Stradivarius for under 50€! Scroll down to see how to recreate Jeanne’s outfit on a budget.

FIN: Grey Layers -bloggaaja ja itseään influpeneuriksi kutsuva Jeanne Grey on poikkeus muotiblogien valtavassa kirjossa. Hänen bloginsa ei ole pelkästään “katso, mikä paidan ostin tänään” tai “nämä järjettömän kalliit kengät annettiin minulle sponsorilahjana ja nyt te muut voitte olla kateellisia”, vaan hänen kirjoituksissaan kuuluu ja näkyy rakkaus vaatteisiin. Jeanne ei juokse trendien perässä, vaan hänelle pukeutuminen on tärkeä osa itseilmaisua. Hän ei halua uida massan mukana, ja kannustaa seuraajiaankin omaan ajatteluun ja yksilöllisyyden korostamiseen. Ei siis mikään ihme, että tämä new yorkilaiskaunotar onkin valloittanut muotimaailman sydämet.

Jeannen vahvuus on häivyttää rajaa maskuliinisen ja feminiinisen pukeutumisen välillä, ja alla oleva look yli 8000 Instagram-tykkäyksellä on siitä oiva esimerkki. Olen aivan rakastunut Jeannen valkoisiin kenkiin nilkkaan sidottavine nauhoineen, ja onneksi saman tyylin voi toteuttaa myös edullisesti. Katso alempaa vinkkini tyylin luomiseen budjetilla.

jeanne grey
Photo: @thegreylayers

Shop the affordable options:

Minimum Sateen Blazer / Boohoo Trousers / Missguided Top
Stradivarius Shoes / Missguided Box Clutch

Do you follow Jeanne already? I think you should!

xxx, Sonja

Follow Stylefullness with Bloglovin’ ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: