Get The Look: Gine Margrethe

Gine Margrethe, Norwegian blogger and TV presenter, is one of those Scandinavian fashion influencers that never seem to have a bad day. Her Instagram feed oozes positivity, healthy glow and classic feminine style. It’s no surprise that she favors Scandi designers like Stine Goya and Ganni, but here, photographed during Copenhagen Fashion Week in August, it’s her white (affordable!) Mango boots that really make the outfit pop. This is a good example that you don’t have to dress like a crazy person to be spotted by street style photographers, but a thoughtful outfit with carefully measured use of color will always do the trick.

FIN: Norjalainen bloggaaja ja TV-juontaja Gine Margrethe on yksi niistä Skandinavian muotivaikuttajista, jolla ei koskaan näytä olevan huono päivä. Hänen Instagram-feedinsä huokuu positiivisuutta, tervettä hehkua ja klassisen naisellista tyyliä. Ei ole mikään ihme, että hän suosii skandisuunnittelijoita kuten Stine Goyaa ja Gannia, mutta tässä, kuvattuna Kööpenhaminan muotiviikoilla elokuussa, hänen valkoiset (ja edulliset!) Mangon nilkkurinsa varastavat shown. Gine on hyvä esimerkki siitä, ettei muotiviikoilla tarvitse pukeutua poikkeuksellisen huomiota herättäviin asukokonaisuuksiin päästäkseen katumuotikuvaajien suosioon. Harkittu värien käyttö ja viimeiseen yksityiskohtaan asti mietitty kokonaisuus on aina valttia.

gine margrethe
Photo: @ginemargrethe

I’ve written about wrap dresses before and Gine shows that it’s a style that always looks fresh and flattering. Shop this season’s affordable options below.

FIN: Olen kirjoittanut aiemminkin kietaisumekoista, ja tällä lookillaan Gine todistaa mallin olevan aina ajankohtainen, raikas ja kaikenlaisia vartalotyyppejä imarteleva. Alla esittelyssä tämän kauden parhaat mallit.

Warehouse Floral Wrap Dress / Nasty Gal Waterfall Wrap Dress / Topshop Ruffle Wrap Dress / Finery Printed Wrap Dress

Mango Sunglasses / Mango Leather Ankle Boots

xxx, Sonja

Follow  s t y l e f u l l n e s s  with Bloglovin’ ❤


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: