Get the Look: Karina Nigay

Ooh, Milan Fashion Week I love you. It’s my favourite among all fashion weeks in terms of designers but also street style. I don’t know what it is about that Italian style that draws me in…. While the shows are still ongoing in Milan I thought I’d show you one of my favourite street style snaps so far. Russian blogger Karina Nigay, photographed here before Gucci, has taken the odd-color-combos trend by heart. Nigay is a master of prints and feminine elegance and this combination of red, green, burgundy and black is a proof that she’s one to watch. Check out her Instagram for more outfit ideas.

FIN: Ooh, Milan Fashion Week on ehdoton muotiviikkosuosikkini sekä suunnittelijoiden että katumuodin suhteen. En tiedä mikä siinä on, mutta jokin italialaisessa tyylissä vain vetää minua puoleensa… Näytökset Milanossa jatkuvat vielä, mutta halusin jakaa teille yhden tähänastisista suosikkilookeistani kaupungin kaduilta. Venäläinen bloggaaja Karina Nigay, tässä kuvattuna ennen Guccin näytöstä, on todella ottanut oudot väriyhdistelmät omakseen. Nigay taitaa printit ja naisellisen eleganssin, ja tällä punaisen, vihreän, viininpunaisen ja mustan villillä yhdistelmällä hän osoittaa tietävänsä mitä tekee. Nigayn Instagram tarjoileekin jatkuvalla syötöllä innovatiivisia pukeutumisideoita, joista kannattaa ottaa oppia.

karina nigay
Photo: @karina_nigay

Shop the affordable options:

H&M Blouse / H&M Skirt / RAID Sock Boots / Nasty Gal Belt Bag / ASOS Wool Beret / Zara Velvet Scarf

What’s your favourite fashion week? Are you still waiting for Paris to blow your mind?

xxx, Sonja


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: