Get The Look: Tine Andrea

This week has been full of outfit inspiration from New York Fashion Week but I’d like to take you back to Oslo Runway that took place in August showcasing the hottest Scandinavian designers. Scandinavian fashion capitals Oslo, Stockholm and Copenhagen are known for uber-cool street style and fashion blogger Tine Andrea was one of the most photographed during Oslo Runway. In this look she has cleverly mixed feminine and masculine elements creating a balanced combination. A soft button-down and a patent skirt give just the right amount of femininity to a boxy HOPE blazer and Ganni western boots.

If there’s only one item of clothing you should buy this fall it’s definitely a double breasted checked blazer. This late 80’s wardrobe staple is so in right now and it’s a perfect multi-function transition piece for fall. Opt for a straight-cut, almost oversize version (with shoulder pads if you dare) that could fit a knit underneath when the weather gets colder. Pair with skinny black jeans for work and with a floral print maxi dress and a waist belt for a night out.

FIN: Tällä viikolla media on pursunnut tyyli-inspiraatiota New Yorkin muotiviikoilta, mutta haluaisin kääntää katseet vielä elokuiseen Oslo Runway -muotitapahtumaan, jossa nähtiin tämän hetken kuumimpien skandisuunnittelijoiden kevätmallistoja. Pohjoismaiden muotikeskukset Oslo, Tukholma, ja Kööpenhamina ovat tunnettuja omaleimaisesta ja kiinnostavasta katumuodista, ja norjalainen muotibloggaaja Tine Andrea olikin yksi katumuotikuvaajien suosikeista Oslon muotiviikolla. Tässä lookissa maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat täydellisessä balanssissa. Pehmeä paitapusero ja kiiltäväpintainen minihame tuovat juuri sopivan ripauksen naisellisuutta laatikkomaiseen HOPEn bleiseriin ja Gannin cowboysaappaisiin.

Jos aiot tänä syksynä hankkia vain yhden uuden vaatekappaleen, sen on ehdottomasti oltava kaksirivinen ruutubleiseri. Tämä 80-luvun lopun suosikki on taas kuuminta hottia, ja on monikäyttöisyytensä ansiosta loistava syysvaate. Valitse suoraan leikattu, jopa hieman ylisuuri malli (olkatoppauksilla jos uskallat), jonka alle mahtuu kylmempinä päivinä villapaita. Pue bleiseri töihin kapeiden mustien farkkujen, ja juhlaan kukkakuosisen maksimekon ja vyötärövyön kanssa.

tineandrea
Photo: thefashioneaters.com

Shop the affordable options:

Mango Blazer / H&M Skirt / H&M Cotton Shirt / Public Desire Ankle Boots / Mango Tote BagBoohoo Sunglasses

Do you have a style idol? Share your outfit inspiration with us!

xxx, Sonja

Follow  s t y l e f u l l n e s s  with Bloglovin ❤

logo_b


2 responses to “Get The Look: Tine Andrea”

 1. Missy Avatar

  wow i love those boots. i’ve just found your blog and i love it!

  Missy
  TheFashionFusion

  Like

  1. stylefullness Avatar

   Thank you so much Missy! I’m glad to provide you with enjoyable content 💕

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: