Get The Look: Rocky Barnes

The Fashion Month officially kicked off on Wednesday with New York Fashion Week (see the best collections on my Facebook Page) and the streets have expectedly flooded with stylish fashionistas before and after shows. Californian model and fashion blogger Rocky Barnes is no exception. Her all-white outfit is sophisticated yet cleverly shows just the right amount of skin with that high-leg trouser-bralette-combo and as you can see, statement trousers are still one of the biggest street style trends this season. The star of the show is that gorgeous embellished Prada bag but you can easily achieve the same effect without spending a fortune. A great option is to take your simple across-body bag and replace the strap with a wide embroidered guitar strap. That will also make a high-street bag look more luxurious. Read my shopping tips below.

FIN: Syksyn muotikuukausi lähti toden teolla käyntiin keskiviikkona alkaneella New York Fashion Weekilla (tsekkaa parhaat näytökset Facebook-sivultani), ja odotetusti kadut kuhisevatkin toinen toistaan tyylikkäämpiä fashionistoja matkalla näytöksestä toiseen. Kalifornialainen malli ja muotibloggaaja Rocky Barnes ei ole poikkeus. Hänen kokovalkoinen asunsa on tyylikäs ja hillitty, näyttäen kuitenkin juuri sopivasti ihoa korkeavyötäröisten housujen ja braletten ansiosta. Barnes tekee myös selväksi, että näyttävät statement-housut jatkavat voittokulkuaan syksyn kuumimpana katumuotitrendinä. Asun tähti on ehdottomasti upea Pradan laukku, mutta saman efektin saat luotua edullisestikin. Hyvä vaihtoehto uudelle laukulle on korvata vanhan laukkusi olkahihna leveällä, kirjaillulla hihnalla. Katso alempaa shoppailuvinkkini.

rocky barnes new york fashion week
Photo: @rocky_barnes

Shop the affordable options:

Boohoo Palazzo Trousers (co-ord set with a longer bralette) / Bershka Short Biker Jacket / Urban Outfitters Scalloped Triangle Bra

Zara Mini City BagRebecca Minkoff Embroidered Guitar Strap

xxx, Sonja

Follow  s t y l e f u l l n e s s  with Bloglovin’ ❤

logo_b


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: