Get The Look: Pandora Sykes

Bright yellow, bright red, khaki and black. That’s a color combination I wouldn’t even think about wearing but somehow London-based fashion journalist and stylist Pandora Sykes makes it work. The former fashion features editor for The Sunday Times Style, Sykes is one of those almost iconic style gurus of our time. She’s an absolute master of combining unexpected items and making both her clients and her personal style cool, fun and just the right amount of quirky. Check out her Instagram and get your daily dose of outfit inspiration, or listen to her pop culture podcast The High Low with Dolly Alderton.

FIN: Kirkkaan keltainen, kirkkaan punainen, khaki ja musta. Siinä väriyhdistelmä, jota minulle ei tulisi mieleenkään pukea päälleni, mutta jollain ihmeen tavalla muotitoimittaja ja stylisti Pandora Sykes saa sen toimimaan. Tämän vuoden alkuun saakka The Sunday Timesin tyyliosiosta vastannut lontoolainen Sykes on yksi nykyajan ikonisimmista tyyliguruista. Hän yhdistelee taitavasti yllättäviä vaatekappaleita, ja onnistuu luomaan sekä omaan, että asiakkaidensa tyyliin hauskuutta ja monivivahteisuutta. Sykesin Instagram -feed tarjoaa seuraajilleen päivittäisen annoksen tyyli-inspiraatiota, ja uudessa The High Low -podcastissa hän käsittelee popkulttuurin ilmiöitä yhdessä Dolly Aldertonin kanssa.

pandora sykes
Photo: pandorasykes.com

Shop the affordable options:

Mango Silk Dress / Boohoo Collarless Duster / ASOS Emberly Ankle Boots / ASOS Patent Leather Belt

Would you dare to try this combo?

xxx, Sonja


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: