Get The Look: Costa Rica Fashion Week

The concept of my weekly look-for-less post has expanded a bit along the way. Bloggers aren’t the only ones giving us endless outfit inspiration, but there are fashion editors, designers, street style stars and other influencers who deserve to be noticed as well. Street style photographers are the ones to follow on Instagram if you want your feed full of styling tricks you haven’t thought of before and ideas to make current trends your own. What street style stars know the best is mixing boldly different prints or unexpected colors, creating a cohesive ensemble.

For that reason, I’d like to introduce you to photographer Aldo Decaniz. His street style snaps from Costa Rica Fashion Week appeared i.a. in Vogue Mexico and this look is in my opinion one of the best. See below where to find that exact same kimono.

FIN: Viikottaisen look for less-postaukseni käsite on matkan varrella hieman laajentunut. Huippubloggaajat eivät ole sosiaalisen median ainoita tyyli-idoleita, vaan myös muotitoimittajien, suunnittelijoiden, ja katumuotitähdetien asuvalinnoista saamme ammennettua loputtomasti inspiraatiota. Katumuotikuvaajia kannattaa seurata Instagramissa, jos kaipaa feediinsä kiinnostavia stailausideoita ja trendien persoonallista soveltamista. Katumuodista voimme haistaa tulevat trendit jo etukäteen, ja nämä tyylitaiturit osaavatkin yhdistellä rohkeasti erilaisia printtejä tai yllättäviä värejä mitä parhaiten.

Siksi tällä viikolla esittelenkin teille katumuotikuvaaja Aldo Decanizin, jonka kuvia Costa Rica Fashion Weekiltä on nähtävissä mm. Vogue Mexicossa. Tämän kuvan look yhdistelee nerokkaasti nykyisiä trendejä olematta kuitenkaan suoraan katalogista kopioitu. Tsekkaa alempaa mistä löydät tämän samaisen kukkakimonon.

aldo decaniz
Photo: Aldo Decaniz

Shop the affordable options:

Zara Floral Print Kimono / Boohoo Pearl Detail Jeans / Jeepers Peepers Sunglasses / River Island Yellow Mules

xxx, Sonja

Get yourself the Bloglovin’ app and follow all your favourite blogs in one place.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: