Blogger Recognition Award

Great news! This month I got nominated for the Blogger Recognition Award by Lexi Goyette from The Girl On The T. The award is given by bloggers to bloggers to acknowledge and appraise their work and let the readers, as well as the blogging community, know you’re one to be recognized. After all, blogging is meant to be social so I’m honored and grateful to have received this award from someone on the same boat.

FIN: Iloisia uutisia! Tässä kuussa STYLEFULLNESS sai ihka ensimmäisen tunnustuksensa, Blogger Recognition Awardin. Tämä on palkinto bloggaajilta bloggaajille huomionosoituksena ja kiitoksena heidän työstään, ja minut palkinnon saajaksi nimesi The Girl On The T -blogin Lexi Goyette. Olen todella kiitollinen ja otettu tästä tunnustuksesta! Blogin kirjoittamisen suurin tehtävä on synnyttää vuorovaikutusta, ja tämä palkinto osoittaa sekä lukijoille että blogiyhteisölle, että STYLEFULLNESSilla on oma sanansa sanottavana ja että se vastaa lukijakunnan tarpeisiin

How it works

The aim for the Blogger Recognition Award is to spread the word about awesome blogs out there so there are a few steps to complete for accepting:

 • Thank the nominating blogger
 • Write a post about the award
 • Share a story of how and why you started your blog
 • Offer at least two pieces of advice for new bloggers
 • Nominate 15 amazing bloggers
 • Respond to the nominating blogger with a link to this post on their blog

FIN: Blogger Recognition Awardin tarkoitus on levittää sanaa uusista upeista blogeista, joten tunnustus edellyttää sen saajalta seuraavia asioita:

 • Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa
 • Kirjoita postaus aiheesta
 • Kerro, mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen
 • Anna neuvoja aloitteleville bloggaajille
 • Nimeä 15 upeaa blogia palkinnon saajaksi
 • Jaa linkki sinut nimenneen bloggaajan postaukseen aiheesta

blogger recognition award

Why I started blogging

I was many years hesitant to start writing a blog even though my friends kept insisting. But then, in January 2017, as a new year’s resolution, I decided to give it a go. My work as an actor is public but the other thing that is a great passion of mine happens behind the scenes. I’m talking about styling and costume design. I wanted to give women style advice and encourage them to celebrate their bodies and have fun with trends. Anyone can be stylish and fashionable, it’s not about the size of your body or your wallet. This blog works as a portfolio for my services and I’m glad if my readers find it helpful. This blog is not about me, it’s about You.

FIN: Epäröin monta vuotta blogin aloittamista, vaikka ystäväni siihen lähes painostivatkin. Tammikuussa 2017, uudenvuoden lupauksena itselleni, päätin kuitenkin kokeilla siipiäni blogimaailmassa. Työni näyttelijänä on julkista, mutta toinen intohimoni tapahtuu kulissien takana: pukusuunnittelu ja stailaus. Haluan antaa naisille pukeutumisneuvoja, ja kannustaa heitä iloitsemaan omasta vartalostaan juuri sellaisena kuin se on, ja leikittelemään trendeillä. Kuka tahansa voi olla muodikas ja tyylikäs, se ei ole kiinni vartalon tai lompakon koosta. Tämä blogi toimii ikään kuin portfoliona stailauspalveluilleni, ja olen iloinen voidessani auttaa lukijoita neuvoillani. Tämä blogi ei kerro minusta, se kertoo Sinusta.

My tips for bloggers

1. Offer a solution. People search online for answers. So every time you write, ask yourself: “If this is my answer, what is the question?” For example my post about styling a silk robe answers the question: “I see these pretty kimonos everywhere but how the hell should I wear one outside my bedroom?” And my guide to gluten-free Rome is the answer for: “Me and my coeliac husband are traveling to Rome, can we enjoy the delicious Italian cuisine or does he have to settle for lettuce?” If you can’t provide vital information for your readers, don’t write it.

FIN: Tarjoa ratkaisu. Ihmiset etsivät netistä ratkaisuja onglemiin, joten aina kun kirjoitat uutta artikkelia, kysy itseltäsi: “Mihin kysymykseen tämä artikkeli vastaa?” Esimerkiksi postaukseni silkkiaamutakin stailauksesta vastaa kysymykseen: “Ihania silkkikimonoita näkyy joka puolella, mutta miten ihmeessä voin käyttää niitä makuuhuoneen ulkopuolella?”, kun taas matkavinkkini gluteenittomaan Roomaan on vastaus kysymykseen “Mieheni on keliaakikko, voimmeko silti nauttia Roomassa italialaisen keittiön antimista?” Jos et voi tarjota lukijoillesi hyödyllistä informaatiota, kannattaa kirjoittamista vielä harkita.

2. Think about the layout. Many bloggers want to monetize their blogs with several ad banners, and I get that. But how often do you find it appealing to srcoll past an ad every few sentances? If you want to include ads in your blog, think about the position. Sidebar is much more subtle a way to give exposure to those advertisers and also your readers are more likely to pay attention to them when they’re not disturbing their reading. Win-win for all of you.

FIN: Mieti asettelua. Monet bloggaajat haluavat lisätuloja blogistaan asettamalla lukuisia mainosbannereita postauksiinsa. Ja ymmärrän, bloggaaminen vaatii paljon aikaa ja vaivannäköä, joten tottakai lisätienestit ovat enemmän kuin toivottuja, mutta mainokset voivat ajaa lukijat myös pois. Mieti kuinka monesti olet itse jaksanut keskittyä lukemaan artikkelia, jossa joka toisen kappaleen väliin on tungettu mainosbanneri? Sivupalkki on tyylikkäämpi tapa sijoittaa mainokset niin, että ne eivät häiritse lukijaa, mutta herättävät kiinnostusta. Oikealla asettelulla on valtava merkitys sekä blogisi että mainostajan menestykseen.

3. Be yourself. If you’re trying to copy a successfull blogger you’ll only end up being second-best. What is your point of view? What is your passion? What do you have to give?

FIN: Ole oma itsesi. Jos yrität kopioida suositun bloggaajan tyyliä, jäät aina toiseksi parhaaksi. Mikä on sinun näkemyksesi? Mikä on intohimosi? Mitä annettavaa juuri sinulla on?

stylefullness blog
Photo: Roman Bozhko

 

Awesome blogs that deserve the nomination

Venture & Eat – Anna Fatlowitz

Aesthetic Mind – Jade Shells

Look The Other Way – Ellone Andreea

Emily Robbb – Emily Robertson

Serena On The Go – Serena Amos

Ife’s Style Room – Ifeoluwa Anani

It’s Amanda Lauren – Amanda Lauren

The Dashing Rider– Fiona Dinkelbach

Turn It Inside Out – Nena Franssen

Fashion Voyeur – Pixie Tenenbaum

The Modern Alice – Kate Mara

Nevermind – Manahil Shafiq

Girly Gabble – Lauren L Green

My Travel Tricks – Daisy Altelaar

Buonissima – Maeva Buono Verzola

What are your favourite blogs? Spread the word ❤

xxx, Sonja

Follow  s t y l e f u l l n e s s  with BLOGLOVIN’


One response to “Blogger Recognition Award”

 1. ellone13 Avatar
  ellone13

  Thank you for the compliment and nomination, darling! I just found your article! Your words are inspiring and really helpful. I find myself in your words. Keep up the good work! ❤

  Ellone | Minimal Fashion & Lifestyle Blog

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: