Get The Look: Jessica Alba

OK, she’s not a blogger but street style photographers love her for a reason. This look from Jessica Alba was probably one of the most photographed during Paris Fashion Week last October and it still looks fresh and new. She’s wearing Valentino before Valentino’s show and the classic combination of baby blue and red works its magic. Black studded leather accessories give it a rock twist.

jessica alba
Photo: The Zoe Report

FIN: Okei, tämän viikon tyyli-inspiraatiosta ei vastaa bloggaaja, mutta katumuotikuvaajat rakastavat tätä naista syystä. Jessica Alban look oli kenties yksi kuvatuimmista viime lokakuun Pariisin muotiviikolla, ja edelleen se näyttää uudelta ja raikkaalta. Klassinen punaisen ja vaaleansinisen yhdistelmä toimii kuin junan vessa, ja vaikka tässä Alba onkin pukeutunut Valentinoon, saat saman lookin aikaiseksi vain murto-osalla hinnasta. Mustat, niitein koristellut nahka-asusteet luovat kokonaisuuteen terävöittävän, rock-vivahteen.

Shop the affordable options:

H&M Embroidered Tulle Skirt / Zara Embroidered Top / Boohoo Zoe Lace-up Heels / La Carrie Studded Bag

xxx, Sonja


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: