Get The Look: Tamu McPherson

The last look in June is by a street style photographer and style guru herself, Tamu McPherson, the powerhouse behind All The Pretty BirdsTamu’s personal style is elegant yet inventive and her Instagram feed has over 141k followers for a reason. In this outfit combo all the pieces are quite simple but she’s playing with the proportions. Oversize shirt with kick flare jeans create a great base for those emerald green kitten heels.

FIN: Kesäkuun viimeinen look on Tamu McPhersonin käsialaa. Tamu on paitsi tyyliguru, myös katumuotikuvaaja, muotitoimittaja ja All The Pretty Birds -blogin voimahahmo. Tamun tyyli on elegantti, mutta kekseliäs, eikä hänellä suotta ole yli 141 000 seuraajaa Instagramissa. Tässä asussa yksittäiset vaatekappaleet ovat yksinkertaisia, mutta niiden mittasuhteet tekevät asusta kiinnostavan. Ylisuuri korkeakauluksinen paita ja vajaamittaiset, levenevät farkut luovat hyvän pohjan smaragdinvihreille pistokkaille.

Näyttökuva 2017-06-25 kello 0.23.21
Photo: @tamumcpherson

Shop the affordable options:

Outstanding Ordinary High Neck Blouse / Mango Flare Trumpet Jeans / H&M Slingbacks

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: