Get The Look: Paris Fashion Week

I don’t know what it is but every summer I find myself drawn towards baby blue. The color doesn’t even suit me that well but for some reason I associate it with hot summer days. That’s why again this year my closet is full of baby blue summer fashion.

This week’s look is a street style snap from Paris Fashion Week by a great photographer Daniel Kim from Walking Canucks. His Instagram feed is wort following for major outfit inspiration and this particular photo is the answer for my baby blue cravings. Be bold with mixing bright colored accessories to avoid pastels too blunt and achieve that perfect French elegance.

FIN: En tiedä miksi, mutta joka kesä huomaan hankkivani lisää vaaleansinisiä vaatteita. Väri ei edes sovi minulle mitenkään erityisen hyvin, mutta jostain syystä vaaleansininen yhdistyy mielessäni kuumiin kesäpäiviin. Siitä innostuneena haluankin esitellä teille katumuotikuvaaja Daniel Kimin kuvan Pariisin muotiviikoilta. Jos ette vielä seuraa Danielin Walking Canucks -blogia tai hänen Instagram -tiliään, kannattaa tehdä se nyt, sillä luvassa on loputonta pukeutumisinspiraatiota.  Tässä kuvassa ranskalainen, huoleton eleganssi syntyy täydentämällä hempeän vaaleansinistä mekkoa rohkean värikkäillä asusteilla.

street style
Photo: walkingcanucks.com

Shop the affordable options:

Asos Debutante Midi Dress / H&M High-heel Leather Sandals / Zara Multicolored City Bag


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: