Best Summer Beauty Finds Under 20€

My skin always reacts strongly as the climate changes and so has been again this spring. When the warm air finally reached Finland I’ve noticed my skin has getting really really dry and flaky with patches of the outer layer just falling out. Try putting on any make-up on a base like that… Since then I’ve ditched the harsh exfoliators for this brightening peel-off masks and overall decreased the amount of stuff I put on my skin. See how I got my skin back in balance and find my favourite summer beauty products below.

FIN: Ihoni reagoi aina voimakkaasti vuodenaikojen vaihtumiseen, eikä tämäkään kevät ole ollut poikkeus. Kun lämmin ilma vihdoin saavutti Suomenkin, on ihoni kärsinyt käsittämättömästä kuivuudesta ja hilseilystä, ja ihoa on jopa irronnut palasina. Yritä nyt sitten laittaa mitään meikkiä tuollaiselle pohjalle… Ratkaisu ihoni tasapainottamiseen löytyi tuotteiden vähentämisestä. Vaihdoin karkeat kuorintavoiteet tähän kirkastavaan peel-off -naamioon, ja suosin kosteutuksessa öljyjä. Katso alempaa tämän hetken luottotuotteeni.

best summer beauty

Formula 10.0.6 Get Your Glow On Brightening Peel-Off Mask

This mask (13,51€) is gentle yet effective and my skin always feels cleaner and brighter after this. It removes dead skin cells, unclogs pores and boosts radiance. I use it once a week and I get so much satisfaction from peeling the mask off and seeing all the dirt and impurities it has drawn out of my skin. If you’re one of those gals who get a kick out of popping a pimple, this one’s for you.

FIN: Tämä peel-off -naamio (13,51€) on sekä hellävarainen että tehokas, ja ihoni tuntuu aina tasaisemmalta ja kirkkaammalta käytön jälkeen. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja saa ihon hehkumaan. Itse käytän sitä kerran viikossa, ja koen aina suurta tyydytystä nähdessäni kuinka paljon likaa ja epäpuhtauksia se on irrottanut ihostani. Jos saat kiksejä mehevän finnin puristamisesta, tämä naamio on sinulle.

summer beauty

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

I can’t tell how happy I was when I found out that ASOS has started to supply The Ordinary Skincare. I’ve raved about the brand on my blog before and now it’s possible to order the products at the same time with the coolest fashion finds. Plus the delivery is free – could it get more perfect? OK, they don’t sell the whole line but for example this serum (6,76€) has already become a cult product that’s always selling out. If you suffer from breakouts but feel that acne treatments dry your skin too much, this is for you. It doesn’t fight persistent acne but works perfectly for congested skin. Vitamin B3 reduces blemishes while zinc balances sebum activity. Apply all over the face or use topically like I do. Just remember: don’t use this alongside any Vitamin C products.

FIN: En voi sanoin kuvailla kuinka iloinen olin, kun huomasin Asoksen myyvän The Ordinary Skincaren tuotteita. Olen iloinnut linjan seerumeista blogissa aiemminkin, mutta nyt niitä voi tilata samalla kertaa vaatteiden ja asusteiden kanssa, ilman toimituskuluja! Asos ei myy koko tuotelinjaa, mutta on valinnut parhaat päältä. Esimerkiksi tämä seerumi (6,76€) on muodostunut jo kulttituotteeksi, joka myydään jatkuvasti loppuun. Jos kärsit epäpuhtauksista, mutta et halua käyttää kuivattavia aknevoiteita, tämä tuote on sinulle. Se ei missän tapauksessa ratkaise hankalaa aknea, mutta toimii hyvin tukkoiselle iholle. Sitä voidaan myös käyttää aknehoidon ohella tehostamaan ihon paranemista. Seerumin B3-vitamiini vähentää finnien muodostumista ja sinkki tasapainottaa talintuotantoa. Levitä koko kasvoille tai vain paikallisesti, kuten itse teen, mutta vältä yhtäaikaista käyttöä C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa.

sephora night mask

Sephora Creamy Night Mask With Hyaluronic Acid

Sephora’s own leave-on overnight mask (now on sale for only 8,88€) is a lazy girl’s dream product. Slather on before bed and wake up with smooth and plump skin. Many leave-on masks often remain sticky after application and once you go to bed the product gets on your pillow and on your hair… Messy. This mask absorbs quickly and I haven’t felt the need to wipe off any excess in the morning. It suits all skin types, even sensitive and is ideal for travel too for the convenient 60 ml size. I always keep it in my carry-on and put on before flight. If your skin gets dry, red and irritated in the heavily air-conditioned cabin, this mask’ll be your savior.

FIN: Sephoran oma kosteuttava yönaamio (nyt alessa vain 8,88€) on todellinen laiskan tytön unelma. Levitä kasvoille ja kaulalle ennen nukkumaanmenoa, ja herättyäsi iho on pehmeä, kuulas ja täyteläinen. Monet iholle jätettävät naamiot jäävät usein tahmaisiksi, jolloin tuloksena on tahmainen tyyny ja tahmaiset hiukset… Tämä naamio imeytyy nopeasti, eikä minun ole koskaan tarvinnut pyyhkiä aamulla ylimääräistä kerrosta pois. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ja kätevän 60 ml kokonsa ansiosta on ideaali tuote paljon matkustavalle. Itse otan putelin aina käsimatkatavaroihin ja levitän kasvoille ennen lentoa. Jos ihosi kärsii lentokoneen kuivattavasta ilmastoinnista, tämä naamio pelastaa kasvosi.

 

skincare oil

 Naissance Sweet Almond Oil

Forget coconut oil, Sweet Almond Oil is the one to watch. Almond oil is rich in Vitamins A, B1, B2, B6 and E and the beauty benefits are endless. It’s an all-over face and body moisturizer with skin-firming and plumping abilities and an effective make-up remover. Almond oil is hypoallergenic and anti-inflammatory so it can reduce breakouts and the scarring afterwards. The high level of fatty acids help dissolve sebum and clogged pores so it’s ideal for those who suffer from oily skin or acne too.  It’s also a great cure for sunburn, rashes or eczema and can significantly reduce dark circles if used consistently. On top of that almond oil can be used to treat dry scalp and promote hair growth. With only 5,17€ for 200ml Naissance Sweet Almond Oil is a truly cost-effective way to improve the condition of your skin. Naissance products are also vegan friendly and have not been tested on animals.

FIN: Unohda kookosöljy, manteliöljy on uusi paras ystäväsi. Manteliöljy sisältää A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja, sekä tärkeitä rasvahappoja, joilla on huomattava vaikutus ihon kuntoon. Se toimii tehokkaana kosteutuksena sekä kasvoille että vartalolle, ja vähentää pieniä ryppyjä kiinteyttäen ihoa. Manteliöljyn tulehdusta vähentävä vaikutus auttaa aknen hoidossa poistaen ihohuokosiin kertynyttä talia ja epäpuhtauksia. Myös finnien jättämät arvet, ihottumat ja auringon polttamat paranevat manteliöljyn avulla. Se on loistava luonnollinen meikinpoistoaine ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee tummia silmänalusia. Kaiken lisäksi manteliöljystä saa apua kuivaan päänahkaan ja hidastuneeseen hiusten kasvuun. Naissance Sweet Almond Oil on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ihonhoitotuote, 200ml pullo maksaa vain 5,17€. Naissancen tuotteet ovat myös vegaaniystävällisiä eikä niitä ole testatty eläimillä.

What beauty products you can’t live without? Follow Stylefullness with Bloglovin’

xxx, Sonja


3 responses to “Best Summer Beauty Finds Under 20€”

 1. Lenita Avatar
  Lenita

  Kiitos! Taas vinkeistä. Kuullostaa ehkä hölmöltä, mutta en ole ikinä käyttänyt minkäänlaisia kasvonaamioita. Olen monesti pyöritellyt kaupassa muutamia puteleita, mutta ostamatta ovat jäänet, koska olen jäänyt miettimään, että mikähän niistä olisi oikeasti hyvä. En ole aiemmin kuullu tollasesta beel of naamiosta. Hommaukseen lähtee.
  Manteliöljy tuli myös mulle uutena tuttavuutena. Tää on kauheen tyhmä kysymys, mutta voiko tota manteliöljyä käyttää esim. Yövoiteen tapaan? Niin, että laittaa illalla, ja antaa olla yön yli iholla? Vai käytetäänkö sitä pelkästään kasvojen puhdistukseen? Katsoin netistä, että manteliöljyä saa myös apteekeista, niin aattelin käydä tällä viikolla ostamassa.

  Like

  1. stylefullness Avatar

   Mä käytän manteliöljyä yövoiteena, kannattaa vaan levittää suht pieni määrä. Öljy imeytyy kyllä hyvin, mutta jos sitä laittaa turhan runsaalla kädellä, voi silmät olla aamulla turvoksissa… Manteliöljyä löytyy nyös etnisistä ruokakaupoista ja sitä käytetäänkin paljon myös ruoanlaitossa.

   Like

 2. My Current Skincare Routine – Stylefullness Avatar

  […] hailed almond oil before and it’s still the best night-time moisturizer for my skin. Rich in Vitamin E, it smoothes […]

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: