Get The Look: Irene Kim

Irene Kim, Amreican-Korean model, IT-girl and Estée Lauder’s beauty contributor isn’t a blogger per se but her presence in social media is undeniable. Her Youtube channel offers style and beauty advice and she’s also the co-host of popular TV-show K-Style. Irene is known for her fun and heart-warming approach to fashion and her style is loved by street style photographers. Here, Irene has combined a bold 3.1 Phillip Lim pant suit to a simple slogan tee and sneakers and the true star of her outfit is the funky, fringed The Volon bag. The Volon’s aesthetics are so unique you can’t find similar bag anywhere else. However, right now there are plenty on fun and playful bags on the high street to choose from. See how you can create a similar look for a fraction of the price.

FIN: Irene Kim, amerikkalais-korealainen malli, it-tyttö, ja Estée Lauderin kosmetiikkalähettiläs on yksi tämän hetken seuratuimpia some-persoonia, eikä suotta. Hän juontaa supersuosittua korealaiseen tyyliin keskittyvää TV-ohjelmaa K-Stylea, ja hänen omalla Youtube-kanavallaan on yli 56 00 tilaajaa. Irenen tyyli on leikkisä ja kekseliäs, eikä hän suhtaudu muotiin vakavasti. Siksi hän onkin katumuotikuvaajien rakastama tyyli-ikoni. Tässä asussa Irene on yhdistänyt rohkean 3.1 Phillip Limin kukkakuvioisen housupuvun arkiseen printtipaitaan ja tennareihin. Asun todellinen tähti on kuitenkin upea The Volonin hapsulaukku. The Volonin laukut ovat rohkeasti koristeltuja ja uniikkeja, eikä vastaavanlaisia laukkuja löydy muualta. Onneksi tänä sesonkina hauskat ja humoristiset laukut ovat täyttäneet myös ketjuliikkeet, joten valinnanvaraa edulliseksi statement-laukuksi löytyy. Katso alempaa miten voit luoda saman lookin pienemmällä budjetilla.

Näyttökuva 2017-06-03 kello 10.48.20
Photo: @ireneisgood

Shop the affordable options:

Zara Floral Print Jacket / Zara Floral Print Culottes / Mango Slogan Tee / Mango White Sneakers

ps. Check out my favourite statement bags under 50€ here / Katso parhaat edulliset statement-laukut täältä

xxx, Sonja


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: