June Wishlist

We’re approaching the official party season, not to mention the beach season (yay!) and hence my June wish list is full of summer essentials.

FIN: Kesän juhlasesonki lähestyy kovaa vauhtia, eikä rantasesonkikaan ole enää kaukana (jes!). Siksi kesäkuun toivelistani koostuukin alkukesän välttämättömyystarpeista.

JUNELa Roche-Posay Tinted Sunscreen SPF 50 (1) is a perfect addition to your beach bag and overall daily wear during summer. Nobody wants to sweat on the beach under a heavy pile of foundation but I think all of us ladies want to look somewhat polished even without make-up. That’s where tinted sunscreen enters the stage. La Roche-Posay’s water-resistant broad spectrum UVA+UVB mineral protection is perfect for sensitive / combination skin and gives your face an even, non-greasy look.

FIN: La Roche-Posay Tinted Sunscreen SPF 50 (1) kuuluu ehdottomasti rantakassin perustuotteisiin, ja miksei jokapäiväiseen käyttöönkin kesällä. Kukaan ei halua hiota rannalla paksun meikkivoidekerroksen alla, mutta uskon, että jokainen nainen kaipaa meikittömiin päiviinkin hieman tasoitusta. Tämä sävyttävä aurinkovoide on tarkoitettu herkälle ja sekaiholle. Siinä on korkea 50+ suojakerroin UVA- ja UVB-säteitä vastaan, ja se jättää ihon tasaiseksi eikä yhtään rasvaiseksi.

Delicate jewelry look wonderful with swimwear and you can layer them as you wish. This thoughtful Estella Bartlett Dinosaur Necklace (2) is gold-plated so it’ll tolerate sweat and water. “She believed she could so she did.” Girl power is one more reason to buy this cute necklace.

FIN: Kevyet ja herkät korut sopivat rantalookiin kuin nenä päähän, ja niitä voi kerrostaa ja yhdistellä monin eri tavoin. Estella Bartlett Dinosaur Necklace (2) on kaunis ja ajatuksia herättävä kullattu kaulakoru, joka kestää ruostumatta vettä ja hikoilua. Paketin mietelause “She believed she could so she did”  huokuu tyttöenergiaa ja on vielä yksi syy lisää hankkia tämä ihanuus.

Party season ahead and nothing to wear. Familiar with this dilemma? Order this H&M Pleated Midi Dress (3) online or visit the closest store. It won’t wrinkle, it’s light-weight and girly, yet more sophisticated and grown-up than a mini.  Weddings and graduation parties – here we go!

FIN: Juhlakausi alkamassa eikä mitään päällepantavaa. Tuttu dilemma? Tilaa nettikaupasta tämä ihana H&M Pliseerattu Mekko (3) tai käy hakemassa se lähimmästä myymälästä. Polyesterikangas ei rypisty, mekko on kevyt ja tyttömäinen, mutta midimitta tekee siitä miniä tyylikkäämmän. Oli kyseessä sitten häät tai valmistujaiset, tällä mekolla ratsastat läpi kesän juhlat.

Through experience I’ve learned that there are two features that make heeled shoes more comfortable. The first one is a block heel and the second is an open toe. A block heel divides you weight more evenly than a stiletto and once your toes aren’t squashed inside a pointed tip but are free to spread and move around, the pressure on the ball of the foot relieves. H&M Satin Block Heel Sandals (4) offer comfort and fashion in one (very) affordable pair.

FIN: Kokemus on osoittanut, että kaksi asiaa tekevät korkokengistä huomattavasti mukavammat: paksu blokkikorko ja avoin kärki. Blokkikorko jakaa painon tasaisesti, joten niillä jaksaa seistä piikkikorkoja pitempään, ja avoin kärki taas antaa varpaille tilaa levittyä ja vie näin paineen pois päkiältä. H&M Satiiniset Pistokassandaalit (4) tarjoavat mukavuutta ja tyyliä hyvin edullisessa parissa.

If you’re like me, your lashes and eyebrows will bleach in the sun. If you’re like me, in the summer you don’t want to slab on mascara and brow tint every single day. Why spend 20€ every two weeks to get your eyebrows and lashes dyed when it’s dead simple and quick to do it at home with a fraction of the cost. Eylure Dybrow Dye Kit (5) gives you clear instructions for application and a deep color that promises to last up to six weeks (again, if you’re like me it two weeks…) So you can leave your make-up bag home and head to the beach.

FIN: Jos olet samanlainen kuin minä, ripsesi ja kulmakarvasi haalistuvat auringossa. Jos olet samanlainen kuin minä, et kesällä jaksa meikata joka päivä. Miksi maksaisit kosmetologille 20€ kahden viikon välein ripsien ja kulmien kestovärjäyksestä, kun voit tehdä sen kotona helposti ja edullisesti? Eylure Dybrow Dye Kit (5) on kätevä ja helppokäyttöinen ripsien ja kulmien kotivärjäyspaketti, joka sisältää selkeät ohjeet, ja lupaa syvän ja kiiltävän värin kestävän jopa kuusi viikkoa (jälleen, jos olet samanlainen kuin minä, se kestää ehkä juuri ja juuri kaksi viikkoa…). Voit siis huoletta jättää meikkipussin kotiin kun suuntaat rannalle.

What are your summer essentials you can’t live without?

xxx, Sonja

4 thoughts on “June Wishlist

Add yours

  1. Ihana postaus. 🙂 Sävyttävä aurinkovoide tuli mulle ihan uutena juttuna. En ole tiennyt, että sellaistakin on markkinoilla. Lähtee kyllä heti hommaukseen.
    Mainitsemasi ripsien ja kulmien kotivärjäyspaketin aion myös hankkia.
    Kiitos! Näistä arkea helpottavista vinkeistä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: