Get The Look: Linda Tol

This spring has truly been the season of gingham and it’s also the star of the show here in Linda Tol‘s effortlessly chic summer look. Linda has paired her frilly skirt with classic Vans trainers and an oversized white tee. Mixing feminine and tomboyish garments creates a balanced and more interesting look than, say, if the skirt was paired with a super girly lace top and heels. So don’t hesitate to take your most feminine skirt and visit your boyfriend’s or brother’s closet for a style update!

FIN: Gingham-kuosi on ollut tämän kevään suurin hitti, ja se on myös Linda Tolin asun kirkkain tähti. Tol on pukenut röyhelöhameen yhdessä Vansin klassikkotennareiden ja rennon t-paidan kassa luoden rennon, mutta silti harkitun vaikutelman. Naisellisten ja poikamaisten vaatteiden yhdistäminen luo asuun kiinnostavaa kontrastia ja tasapainoa. Tylsempi ja ennalta-arvattavampi valinta olisi ollut pukea hameen kanssa tyttömäinen pitsitoppi ja korkokengät. Joten ota rohkeasti esiin kaikkein naisellisin röyhelöhameesi, ja täydennä asu pienillä lainauksilla poikaystävän tai veljen vaatekaapista

Näyttökuva 2017-05-27 kello 10.14.42
Photo: Linda Tol / Tamu McPherson

 

Shop the affordable options:

ASOS Gingham Frilled Skirt / Nasty Gal Snap To It Graphic TeeVans Canvas Old Skool Trainers / &Other Stories Braided Leather Bag


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: