Get The Look: Kiki D Part 4

look for less

You guys maybe noticed that there was no weekly outfit post last Saturday. That’s because last Saturday was the day I got married! You can take a peek at my “Something Blue” bridal shoes and a DIY guide how to make them here.

But. Back to the topic. This week is the final week of our collaboration with The Columnboratorss -style blog and since the weather is getting warmer and warmer what could be a better look than a flowy, white summer maxi. Kiki D has chosen the perfect beach cover-up, an elegant off-shoulder dress with delicate lace details. Accompanied with the classic Lady Dior bag this dress takes you from beach to a romantic dinner in a second. Add bright red lipstick and tie your hair back sleekly like Kiki and you’re good to go.

FIN: Ehkä huomasittekin, että viime launataina en kirjoittanut ollenkaan viikoittaista “outfit for less” -postausta. Se johtuu siitä, että menin viime lauantaina naimisiin! Käykää kurkkaamassa täältä kuinka tein itse “Jotain Sinistä” -hääkenkäni.

Mutta. Takaisin aiheeseen. Tällä viikolla päättyy yhteistyömme The Columnboratorss -muotiblogin kanssa, ja viimeiseksi lookiksi olen valinnut Kiki D:n ihanan kesäisen maksimekon. Valkoinen maksimekko on kesän monikäyttöisin vaate, sillä se muuntautuu hetkessä rantavaatteesta kynttiläillalliselle, vain asusteita vaihtamalla. Kikin klassinen Lady Dior -laukku nostaakin boheemin pellavamekon heti tyylikkäämmälle tasolle. Lisää vain kirkkaanpunaista huulipunaa ja sido hiukset sileästi ponnarille tai letille niinkuin Kiki, ja olet valmis!

look for less
Photo: The Columnboratorss

Shop the season’s best white maxis:

Top row: Boohoo Willa Crochet Waist Maxi / Boohoo Boutique Kia Lace Waist Maxi / H&M Off-Shoulder Lace Maxi

Bottom row: H&M Buttoned Maxi / Mango Bow Cotton Dress

Follow STYLEFULLNESS with Bloglovin’ ❤


2 responses to “Get The Look: Kiki D Part 4”

 1. Lenita Avatar
  Lenita

  ONNEA! Naimisiin menon johdosta. Ihanat ja uniikit hääkengät sait aikaiseksi. 🙂 Rakastan maksimekkoja, mutta vaatekaapistani ei löydy yhtään valkoista mekkoa, koska olen aina jotenkin pitänyt sitä arkana värinä, koska kahden pienen lapsen kanssa tahroja tulee. Kirjoituksesi innoittamana taidan sittenkin hankkia yhden valkoisen mekon kaappiini. Lisäämäsi kuva H&M:n offshoulder mekosta näyttää tosi kivalle. 🙂

  Like

  1. stylefullness Avatar

   Kiitos Lenita!
   Itsekin arastelin aikaisemmin puhtaanvalkoista, mutta olen huomannut, että se onkin värinä kestävämpi kuin muut vaaleat sävyt. Valkoisista vaatteista tahrat saa helpommin pois, koska ne kestävät kovempaa käsittelyä (kloorivalkaisua pahimmassa tapauksessa..) kuin muut vaaleat. Kerman/puuterin sävyihin jää usein vaaleampi läikkä tahranpoistoaineesta vaikka itse tahra lähtisikin pois. Vanish Whitea vaan joka pesuun, niin valkoisten vaatteiden käyttöikä pitenee 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: