Get The Look: Yoyo Cao

Instagram look for less
Photo: @yoyokulala

This week’s outfit is really simple yet snazzy 3-piece ensemble by fashion influencer Yoyo Cao. If you were to buy one new piece to your spring wardrobe it definitely should be a pair of over-sized palazzo pants. Here, incorporated with a simple top and a jacket in neutral tones the pants are the star of this outfit. Check out my affordable options below.

FIN: Tämän viikon asu on muotivaikuttaja Yoyo Caon yksinkertainen kokonaisuus, jota tähdittävät ylisuuret palazzo-housut. Leveälahkeiset housut valloittavat nyt markkinoita ja pillilahkeet saavat väistyä, joten jos aiot täydentää kevätgarderoobiasi vain yhdellä vaatekappaleella, palazzo-housut ovat loistava valinta. Yhdistä neutraaleihin sävyihin ja yksinkertaisiin linjoihin Yoyon tavoin ja tsekkaa miten saat aikaan vastaavan lookin edullisesti.

Boohoo Wide Leg Trousers / H&M Top / Missguided Satin Jacket

Follow  s t y l e f u l l n e s s  with Bloglovin’ 

3 Comments

Add yours →

  1. 365 cidades 25.3.2017 — 3:35 PM

    Those green pants 😍

    Like

  2. Uu eka #ootd on 10++ ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: