Quick DIY: Dolce&Gabbana -inspired sweatshirt

D&G sweatshirt DIY

All kinds of iron-on patches are now popping up everywhere and they truly are a genius and inexpensive way to custom your clothes and accessories. But this season these funny embellishments have spread beyond kindergarten and teenage apparel, luxury brands have gotten the memo too. As seen here on street style star Aylin König this Dolce&Gabbana sequin embellished sweatshirt is a fresh yet sophisticated take on the trend.

D&G sweatshirt DIY
Photo: Aylin König

While this Italian marvel is a great everyday piece it comes with a not-so-everyday price tag (695€). But don’t worry, with all imaginable patches now available both online and on the high street, it’s quick and easy to DIY.

FIN: Kaikenlaiset silitettävät ja ommeltavat merkit ovat tällä kaudella vallanneet katukuvan, ja ne ovatkin hauska ja nopea tapa saada piristystä ja persoonallisuutta vaatteisiin ja asusteisiin. Nyt jopa luksusmerkit ovat innostuneet koristemerkeistä jotka saavat hymyn huulille – tällä kaudella muoti ei ole niin vakavaa. Katumuotitähti Aylin König on pukenut Dolce&Gabbanan paljettimerkein koristellun collegepaidan trendikkäästi vinyylihousujen ja Air Maxien kanssa, ja paita onkin todella monikäyttöinen arkivaate – tosin melkoisella hintalapulla (695€). Vastaavan tyylin voit kuitenkin luoda helposti edullisella collegepaidalla ja silitettävillä merkeillä, joita ovat paitsi ompeluliikkeet ja eurooppalaiset vaateketjut, myös nettikaupat pullollaan.

 

H&M Sweatshirt 19,99€, Sequin Cherry Patch 3,00€, Sequin Watermelon Patch 1,89€

xxx, Sonja

Follow  s t y l e f u l l n e s s  with Bloglovin’

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: