Get The Look: Constantly K

Instagram look for less
Photo: @constantly_k

This week’s look is inspired by fashion blogger Constantly K and actually this exact same mustard colored ensemble is available at Zara. Still, her Gucci Dionysus GG Supreme bag and her Moschino T-shirt put this look into a category that could be achieved with spending a lot less. Of course, an investment bag like Dionysus is something to consider if the aesthetic is exactly what you’re looking for and you want the bag to stand the test of time. That being said, you’d have to be ready to invest almost 2000€ for it. If that’s not your cup of tea, check my affordable options below.

FIN: Tämän viikon look on muotibloggaaja Constantly K:n käsialaa, ja itseasiassa kyseinen sinapinkeltainen kokonaisuus löytyy Zarasta edulliseen hintaan. Asun arvokkuutta nostaa Guccin himoittu Dionysus GG Supreme -laukku, sekä Moschinon T-paita, mutta saman tyylin saat luotua edullisemminkin. Dionysuksen kaltaista arvolaukkua ostaessa on hyvä miettiä onko se tyyliisi sopiva. Ostaisitko laulun, vaikka siinä ei olisikaan brändin tuomaa statusarvoa? Vaikka hinta ja laatu eivät aina kuljekaan käsi kädessä, on toki oletettavaa, että lähes 2000€ satsauksella laukku kestää läpi elämän. Jos et kuitenkaan ole valmis näin suureen sijoitukseen, tsekkaa kuinka saat luotua saman lookin vain murto-osahinnalla.

Zara Mustard Palazzo Pants / Zara Mustard Striped Shirt / Mango Print Tee / Mango Patches Bag

Do you save for an investment bag?

xxx, Sonja


One response to “Get The Look: Constantly K”

  1. In lumina Avatar

    […] via Weekly: Instagram Look For Less — s t y l e f u l l n e s s […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: